BIST 9.890
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.448,12
HABER /  GÜNCEL

Çakıcı o gazetenin yazarlarını ölümle tehdit etti iddiası

Alaattin Çakıcı'ya ait olduğu öne sürülen bir talimat sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre Çakıcı, Karar gazetesi yazarlarını hedef aldı.

Abone ol

Alaattin Çakıcı'nın Karar Gazetesi'ne mensup 6 ismi ölümle tehdit ettiğine dair bir mesaj herkesin dilinde. İddiaya göre Çakıcı bu mesajı örgütüne iletti. Instagram hesabından paylaşılıp bir süre sonra kaldırıldığı öne sürülen mesajda Çakıcı, yaptığı açıklamayı “Erdoğan’a küstah sözler” başlığı ile haberleştiren Karar gazetesini tehdit ediyor.

Çakıcı'nın twitterda dönen mesajındaki şok satırlar şu şekilde:
Başka ABD ve FETÖ'ye hizmet eden 24 Hzairan seçimlerinde şer ittifakını destekleyen KARAR gazetesi sahibi Mehmet Aydın başta olmak üzere; İbrahim Kiras, Hakan Albayrak, Etyen Mahçupyan, Akif Beki, Gürbüz Özaltınlı, Ali Bayramoğlu. Türkiye ve yurtdışındaki bütün sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaktır. İşte sevenlerime 'abi vur de vuralım öl de ölelim' diyenlere kim beni seviyorsa çağrımdır. Yerine getirilsin. '

Elif Çakır'a dokunmayın!
Çakıcı'ya ait olduğu kesinlik yazanmayan mesajın finalinde ise Elif Çakır ile ilgili not dikkat çekiyor. Çakıcı, 'Elif Çakır kadın olduğu için ona dokunmayın!' talimatını veriyor.

İşte Çakıcı'nın sosyal hesabından yayınlanıp sonra silindiği iddia edilen mesaj:

Alaattin Çakıcı esrarı! 2 gün arayla Erdoğan'a dediğine bakın