BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bu Tarz Benim Maria mı elendi? Kim gitti?

Eleme gecesiyle ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışmasında kim elendi? Bu Tarz Benim 17 Ocak finalinde Derya Yarar ve Maria Surina önerildi.

Abone ol

TV8 'de eleme gecesiyle ekrana gelen Bu Tarz Benim 'de ilk elenen kim oldu jüri oyuyla belli oldu. Derya Yarar en düşük oyu aldığı için Maria Surina ise yarışmacılar tarafından ismi elenmek üzere önerilen isim oldu. Yarışmanın zengin kızı Melisa Şahin ile ismi 'fakir kız' tartışmasıyla gündeme gelen Derya Yarar elenen isim oldu. Eleme gecesi 'www.yarıçıplak.com' diyerek bir skandala imza atan Maria Surina ise yarışmada kalan isim oldu.
derya-yarar-ve-maria-surina-eleme.jpg
Bu Tarz Benim 17 Ocak final gecesinde jüriden en düşük puanı alan Derya Yarar elenmek üzere seçilen ilk isim oldu. Ardından da yarışmacılara elemek istedikleri isim soruldu.

BÜTÜN YARIŞMACILAR MARİA DEDİ

Nazlı Yayla, Gökçe Markal ve Almira Kuroğlu taç giydikleri için diğer yarışmacılar tarafından isimleri elenmek üzere önerilemedi. Bu Tarz Benim yarışmacıları elenmek üzere Maria Surina önerildi. Yarışmanın 'saf'lığı ve temiz kalpliliği ile dikkat çeken ismi Emel, Maria ismini verirken ağladı.

BU TARZ BENİM'DE KİM ELENDİ?

Derya Yarar ve Maria Surina için son kararı jüri verdi. Peki kim gitti? Oylamada jüri oylamasında eşitlik çıkınca son kararı vermek Hülya Avşar'a düştü. İşte jürinin verdiği oylar ile giden isim;
Nur Yerlitaş , Maria Surina gitsin dedi.
İvan Sert , Derya Yarar gitsin dedi.
Uğurkan Erez Derya Yarar gitsin dedi.
Kemal Doğulu Maria Surina gitsin dedi.
Hülya Avşar Derya Yarar gitsin dedi.
derya-yarar-elendi.jpgBu Tarz Benim'in TV8 ekranlarındaki ilk eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim Hülya Avşar'ın oyuyla Derya Yarar oldu. Derya Yarar elenince gözyaşları içinde veda ederek gitti. Ailesinin maddi açıdan zorda olduğunu söyleyen Derya birinci olup ailesine yardımcı olmak istiyordu.

ZENGİN KIZ KALDI FAKİR KIZ GİTTİ

Derya Yarar yarışmanın sevilmeyen ismi Melisa Şahin 'in fakir kız tartışmasıyla tanınmıştı. Hafta içinde yaşanan olayda Derya Yarar'ı lüks bir alışveriş merkezine götüren Melisa Şahin, onu bütçesinin çok üstünde bir kıyafeti almaya mecbur etmişti. Derya Yarar , parası çok gelmesine rağmen ezilmemek için elbiseyi almak zorunda kalmıştı. 

İŞTE ZENGİN KIZ FAKİR KIZ TARTIŞMASI


MARİA SURİNA'DAN YARIÇIPLAK SKANDALI
Maria Surina ile Özden Cerrahoğlu arasında 'yarıçıplak.com' krizi yaşandı.

Maria Surina'nın kıyafetini www.rüküş.com diyerek eleştiren Özden Cerrahoğlu hiç beklemediği ağırlıkta bir yanıt aldı.
maria-surina-elendi-mi-.jpgMaria Surina bu sözlere karşılık olarak 'www.yarıçıplak.com' diyerek Özden Cerrahoğlu'nu bozdu. Özden önce sözü anlayamadı. Anladığında da tepkisi sert oldu.



POPO DURUMU MÜSİAT DEĞİL

Gülnihal Candan isimli kızın eteği tartışma konusu oldu. Eteğin belinin biraz daha indirilmesini isteyen jüriye yarışmacı 'popodan inmiyor' yanıtını verdi. Hülya Avşar da 'popo müsait değil' diyerek müdahale etti.
gülnihal-candan-bu-tarz-benim.jpg

HÜLYA AVŞAR 'IN YILDIZ TİLBE GAFI
Bu Tarz Benim eleme gecesinde Yıldız Tilbe taklidi yapan Gülşah dansıyla hayli başarılı bir taklit çıkardı. Hülya Avşar ise yaptığı yorumla çam devirdi. Gülşah'ın dansıyla ve giyimiyle Yıldız Tilbe'yi başarıyla taklit ettiğini söyleyen Hülya Avşar, 'Ama ona benzememişsin. Sebebi de sen güzel bir kızsın' dedi. Bu sözüyle Yıldız Tilbe'ye çirkin dediğinin farkında olmayan Hülya Avşar bu yüzden de puan kırdı.

TAM PUAN ALAN CANLANDIRMA

Bu Tarz Benim'in güzelliği ile öne çıkan ismi Zeynep Öztürk jürinin önüne Müslüm Gürses taklidiyle gelince şaşırttı. Zeynep Öztürk 'ü çok beğenen jüri tam puan verdi.