BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.461,43
HABER /  GÜNCEL

Boynuzlandın sözleri cinayet getirdi

Konya'da eşini öldürdükten sonra ormanlık alana saklanan 34 yaşındaki Ali Çoşkun, Jandarma tarafından yakalandı.

Abone ol
Konya'nın Ilgın İlçesi'nde 4 aylık hamile eşi 30 yaşındaki Fatma Coşku'nu, 2 çocuğunun gözleri önünde tabancayla ateş ederek öldüren ve 3 gündür ormanlık alanda saklanan 34 yaşındaki Ali Coşkun, aç kalıp, mahalleden yiyecek temin etmek isterken jandarma tarafından yakalandı. 
 
Olay, geçen cuma günü saat 18.00 sıralarında Ilgın İlçesi'ne bağlı eskiden belde statüsünden olan Yukarı Çiğil Mahallesi'nde meydana geldi. 4 aylık hamile Fatma Coşkun, iddiaya göre, yaklaşık 1 ay önce 6 yaşındaki oğlu O. ve 2 yaşındaki kızı E.'yi yanına alıp, aynı mahallede oturan ailesinin yanına yerleşti.

CİNAYETİN SEBEBİ ALDATMA

Fatma Coşkun, iddiaya göre olay günü birlikte yanında götürdüğü oğlu O.'yu, babasının yanına gönderdi. Çevre ilçelerde tarlarda tarım işçisi olarak çalışan Ali Coşkun da, iddiaya göre yine başka bir ilçede çalışmaya gideceği için oğlunu, eşinin yanına bırakmak istedi. Bunun için oğluyla birlikte, eşinin kaldığı kayınpederinin evine geldi. O sırada 2 yaşındaki kızıyla birlikte olan Fatma Coşkun, eve gelen eşine önce pencereden cevap verdi. Eşinin ısrarı üzerine kapıyı açıp, giriş bölümünde konuştu. Çift konuşma sırasında tartışmaya başladı. Ali Coşkun da ruhsatsız tabancasıyla oğlu ve kızının gözü önünde eşine kurşun yağdırdı. Boynuna ve sırtına 3 mermi isabet eden Fatma Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Annesinin kanlar içinde kaldığı gören O.C. da komşularından yardım istedi. Ali Coşkun ise hızla uzaklaştı. Kayınpederi Mehmet Ayaz ve kayınvalidesi Ayşe Ayaz'ın ise olay sırasında kızı ve kendilerini sürekli tehdit eden damatları Ali Coşkun'dan şikayetçi olmak için mahallenin yaklaşık 2 kilometre ilerisindeki jandarma karakoluna gittiği öğrenildi.

Jandarma yaptığı incelemede Fatma Coşkun'un, aynı mahallede oturan bekar 25 yaşındaki M.E.'den hamile kaldığı ve cinayetin ardından M.E.'nin intihara teşebbüs ettiği belirtildi.