BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.463,43
HABER /  GÜNCEL

Bolu'da kar var okullar tatil mi?

BOLU'da okullar yarın yani 30 aralık cuma günü tatil edilecek mi? Bu sorunun yanıtını Bolu Valiliği verecek. Bolu'da kar yağışı devam ediyor tatil kararı için gözler valilikte

Abone ol

BOLU'da kent merkezinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime 30 Aralık cuma günü için ara verildiği bildirildi.

Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede etkisini sürüdüren yoğun kar yağışının devam ettiği ve buzlanma yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, değerlendirmeler sonucunda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla kent merkezi ve bağlı köylerde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi. 

30 Aralık cuma günü kar yağışı yeni illeri listesine ekleyerek genişleyecek. Dün 20'den fazla ilde okullar tatil edilmişti. Kar tatili kararı alan iller Ankara, bursa, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Eskişehir, Isparta, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, Kütahya, Bilecik, Denizli, Bolu, Kırıkkale, Yozgat, Konya, Kırşehir, Mersin, Sinop , Kastamonu, Karaman ve Çanakkale olmuştu. Yarın yani 30 Aralık cuma günü için de bu illerin bir çoğundan kar tatili haberleri bekleniyor. İlk tatil haberleri de gelmeye başladı.

Ankara'da okullar 30 Aralık'ta tatil mi? Kar tatili il listesi

İl il kar tatili! İstanbul'da okullar 30 Aralık'ta tatil mi?