BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
HABER /  GÜNCEL

Bitlis ve Hakkari'de peş peşe hain saldırı

Terör örgütü PKK, Hakkari ve Bitlis'te güvenlik güçlerine saldırdı. Çukurca'daki saldırıda 3 asker, Hizan'daki pusuda ise 3 polis yaralandı.

Abone ol

Hakkari'nin Çukurca ve Bitlis'in Hizan ilçesinde düzenlenen saldırılarda 6 güvenlik görevlisi yaralandı. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde askeri üs bölgesine yapılan saldırıda 3 asker, Bitlis'in Hizan ilçesindeki pusuda ise 3 polis yaralandı. Her iki bölgede de teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Çukurca ilçesine bağlı Çığlı köyünde bulunan Tepeşin Askeri Üs Bölgesi'ne PKK'lı teröristler tarafından havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Hakkari Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BİTLİS'TE POLİSE HAİN PUSU

Bitlis’in Hizan ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda 3 polis memuru yaralandı. Alınan bilgilere göre, Bitlis’e bir görev için gelen ve ilçeye geri dönen polis ekibi, Hazro Deresi bölgesinde terör örgütü PKK üyeleri tarafından pusuya düşürüldü. Çıkan çatışmada yaralanan 3 polis memuru, ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. PKK’lıların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.