BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bir ödül aldı ağzından burnundan geldi

Dileriz hiçbir sanatçı onun düştüğü duruma düşmez. MTV gecesinde ödül alan Taylor Swift'in başına öyle bir şey geldi ki;

Abone ol

2009 MTV Video Müzik ödülleri gecesinde bir skandal yaşandı. Geceye, Taylor Swift'in ödülünü almasının ardından "Bu ödül Beyoncé'nin hakkı'' diyerek sahneye fırlayan Kanye West damga vurdu.

New York'ta düzenlenen gecede ilk ödül, 'En İyi Kadın Sanatçı Videosu' kategorisinde Taylor Swift'e gitti. ''You Belong With Me'' videosuyla ödülü alan Swift, Lady Gaga (Poker Face), Beyoncé, (Single Ladies), Katy Perry (Hot N Cold), Kelly Clarkson (My Life Would Suck Without You) ve Pink (So What) ile yarışıyordu.

Swift büyük bir mutlulukla sahneye ödülünü almaya geldi. "Bana bu ödülü verdiğiniz için teşekkürler" diyerek kısa bir konuşma yaptı.

ÖDÜL BEYONCE'UN HAKKI

Konuşması henüz bitmişti ki bütün gece elinde bir alkol şişesiyle gezen Kanye West sahneye atladı. "Senin için çok mutluyum ama bugüne kadar hep en iyi videoları Beyonce çekmiştir. Ödül onun hakkıydı" diyerek şarkıcıyı şok etti.

TÜM SALON BEYONCU'U ALKIŞLIYOR, TAYLOR SAHNEDE YAPAYALNIZ

Beyonce da yarı mutluluk, yarı şaşkınlık içinde olayı izliyordu. West'in bu sözlerinin üzerine salon Beyonce alkışlamaya başladı. Bir süre sonra durum şöyle görünüyordu:

Sahnede ödülü elinde acılar içinde duran Swift... Salon alkıştan yıkılıyor, herkes ayakta... Ama o alkışların hepsi Beyonce için...

KANYE'NİN İLK VUKUATI DEĞİL

2006 yılında En İyi Video kategorisinde Touch The Sky'la ödül almayı bekleyen Kanye West, ödülü Justice vs. Simian'ın We Are Your Friends'ine kaptırınca kendini tutamayıp sahneye atmıştı. "Lanet olsun, bu klibe milyon dolar harcadım. Pamela Anderson bile oynadı bu klipte ve eğer ben bu ödülü alamıyorsam bu yarışmanın benim için hiçbir anlamı yok. J&S, üstünüze alınmayın ama bu gerçekten adil değil." diye sahnede sonucu eleştiren West büyük tepki toplamıştı ve daha sonra böyle bir konuşma yaptığı için özür dilemişti.

İŞTE O SKANDAL ANLAR

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

Beyonce şok oldu