BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bıçaklanan komiserin son görüntüsü

Adana’da bir kişi tarafından bıçaklanan ve yoğun bakımda tedavi gören komiser Emrah Ata’nın olaydan 1 gün önce bir cinayet zanlısını yakalad...

Abone ol

Adana’da bir kişi tarafından bıçaklanan ve yoğun bakımda tedavi gören komiser Emrah Ata’nın olaydan 1 gün önce bir cinayet zanlısını yakaladıktan sonra rapora götürürken görüntüleri ortaya çıktı.
Edinilen göre, olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi’nde 26 Temmuz günü meydana geldi. Babasıyla birlikte oturduğu evinin taşlanmasını babasından duyunca ne olduğunu öğrenmeye arkadaşlarıyla beraber gittiğinde daha önce farklı suçlardan suç kayıtları bulunan bir şahıs komiser Emrah Ata’ya (27) bıçakla saldırdı. Karnından ve akciğerinden yaralanan komiser, Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Ata’nın ciğerlerinin zarar gördüğü ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Ata’nın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ederken durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
Ayrıca Ata’nın bıçaklanmadan bir gün önce eşini ve onun sevgilisini öldüren Yakup Yılmaz’ı uygulama yaparken Güney Kuşak Bulvarı’nda yakaladığı daha sonrada sağlık raporu alması için Adli Tıp Birimi’ne götürüldüğü öğrenildi. Ata zanlıyı götürürken basın mensupları tarafından da görüntülendi. Ata’nın bıçaklanmadan önceki son görüntüsü de bu oldu.
(İHA)