BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.447,92
HABER /  MAGAZİN

Beste Uyanık evlilikleri 2. eşi Ali Emir Kapukaya kimdir?

Sevilen sunucu ve Koca Bulma Sanatı adlı kitabın yazarı Beste Uyanık kimdir, kaç yaşında ve ilk eşi kim soruları merak konusu oldu. Genç ve başarılı isim Beste Uyanık 2 kez evlilik yaptı. İlk evliliğini 22 yaşında yaptı ve şiddet gördüğü için eşinden boşandı. İkinci evliliği ise genç iş adamı Emir Alı Kapukaya ile yaptı. Peki Emir Alı Kapukaya kim, kaç yaşında?

Abone ol

Yaptığı programlar ile büyük ilgi gören ve sevilen sunucu Beste Uyanık özel hayatı ile gündemde. Koca Bulma Sanatı adlı kitabın yazarı olan Beste Uyanık 2 kez evlilik yaptı. İlk evliliğini 22 yaşında yaptı, eşinden uzun süre şiddet gören Beste Uyanık, 23 yaşında ilk eşinden ayrıldı. Daha sonra 2018 yılında genç iş adamı Emir Alı Kapukaya ile yaptı. 

BESTE UYANIK KAPUKAYA KİMDİR:  6 Mart 1987 doğumlu. Adını ünlü doktor ve bestekar Prof. Dr. Alaattin Yavaşça'dan aldı. İlköğretimden lise sona kadar Nişantaşı Işık‘ta okudu.

 Mühendis olacak diye beklenirken modaya merak sardı ve New York’taki Parsons School of Design’a gitti. 2 yıl sonunda dikiş makinasıyla olan savaşını kaybetti.

Beste Uyanık 2. evliliğini 2018 yılında genç iş adamı Emir Alı Kapukaya ile yaptı.

Ve ardından New York University’de Medya, Grafik Tasarımı ve Ekonomi bölümlerini bitirdi. Yüksek lisansını da New York’ta bulunan Pace University’de Görsel İletişim ve Medya Sanatları üzerine yaptı. 2010’da bitirdiği yüksek lisans sonrası New York Film Academy’de oyunculuk eğitimi aldı.

New York’ta Amerika’nın önde gelen dergi ve televizyon kanallarında editörlük yaptı. Dünyaca ünlü organizatör Preston Bailey’nin internet ve televizyondan sorumlu editörü olarak çalıştı. 2012 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yapan Beste Uyanık, Dialog Eğitim Merkezi’nde spikerlik, sunuculuk ve diksiyon eğitimi aldı.

Yurtdışında 7 yıl boyunca Lime Rock Park Nascar Araba Yarış Merkezi’nde lisanslı ralli pilotu olarak 100’den fazla araba yarışına katıldı. Off-Road ve pist yarışları uzmanlık alanları. Beste Uyanık, pazar günleri ekrana gelen Özel Sektör programını sunuyor ve Ekonomi Servisi’nde haber yapıyor.