BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Beren Saatin tek kusuru

Beren Saat yaşayan en seksi 100 Türk arasında yer aldı. Huysuz Virjin güzel sanatçıyı övdü ama bir kusurununa söyledi.

Abone ol

Bir televizyon programına konuk olan "Huysuz Virjin" Seyfi Dursunoğlu, tek kusurunun topuklu ayakkabı ile yürüyememek olduğunu söyledi.

Televizyon gazetesinin haberine göre Dursunoğlu, genç oyuncuya bir de tavsiye de bulunarak topuklular yerine 'patik' giymesini önerdi.

"Ben bu Beren Saat kadar muntazam yüzlü, hem çok güzel oynayan... Bir tek topuklu ayakkabıya alışamadı. Patik giydirsinler, göstermesinler, yürüyemiyor" diyen Dursunoğlu, sahnede oynadığı Huysuz Virjin tiplemesine atıfta bulunarak "Ben bu yaşımda topuklu ayakkabıyla neler yapıyorum" dedi.

Beren Saat'in tek göze çarpan yanının topuklu ayakkabı ile rahat edememek olduğunu vurgulayan Seyfi Dursunoğlu, bir küçük eleştiri de dudaklarına getirdi ve "Muazzam bir yüz. Gözler, ağız... Biraz ağız büyük ama o kadar güzel yüz ki o arada kaynıyor. Yani çok güzel bir kız" diye konuştu.

Dursunoğlu, genç oyuncuyu ilk olarak Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında gördüğünü belirterek "Bu harika bir şey" dediğini ifade etti.

KIVANÇ ROMANTİK AMA KENAN...

Listenin erkekler bölümünde en çok oy alan Kıvanç Tatlıtuğ için "Hoş ama böyle genç kızların hoşlanacağı romantik tip bir yakışıklı" diyen Seyfi Dursunoğlu, Kenan İmirzalıoğlu için ise "İmirzalıoğlu, daha bir Türk tipidir" dedi.