BIST 9.879
DOLAR 32,47
EURO 34,71
ALTIN 2.437,08
HABER /  GÜNCEL

Bayramda hava durumu havalar nasıl olacak?

Bayramda hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son dakika bilgilerine göre, bayramın 1'inci 2'inci, 3'üncü ve 4'üncü günlerinde hava durumu şöyle olacak.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilerine göre, bayramın 1. günü Doğu Karadeniz hariç serin ve yağışlı sistemin etkisini kaybedeceği ve sıcaklıkların artacağı bekleniyor.

31 Ağustos Perşembe günü (bugün) yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği ön görülüyor.

YURDUN İÇ KESİMLERİ PARÇALI BULUTLU

Bugün yurdumuzun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Karadeniz kıyı kesiminde kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olacağı bekleniyor.

BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?

01.09.2017 Cuma (Bayramın 1.günü), serin ve yağışlı sistemin kuzeydoğuya doğru hareket ederek etkisini kaybedeceği ve hava sıcaklıklarının tekrar artacağı bekleniyor Doğu Karadeniz'in aralıklı sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK

Serin ve yağışlı sistemin bayramın 1'inci günü kuzeydoğuya doğru hareket ederek etkisini kaybetmesi ve hava sıcaklıklarının tekrar artması bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in aralıklı sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜNDE HAVALAR NASIL OLACAK?

Bayramın 2'inci, 3'üncü ve 4'üncü günlerinde yurt genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın birinci günü için hava durumu tahmin haritası:

Bayramın ikinci günü için hava durumu tahmin haritası:

Bayramın üçünü günü için hava durumu tahmin haritası:

Bayramın dördüncü günü için hava durumu tahmin haritası: