BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  GÜNCEL

Baransu'dan olay HSYK tweeti

Taraf yazarı Mehmet Baransu, İHA'nın HSYK seçimleri öncesinde bir grup siyasetçi ile toplantı yaptığına dair haberleri Twitter'dan topa tuttu.

Abone ol

INTERNETHABER.COM

Taraf gazetesi Mehmet Baransu, tarihi HSYK seçimlerinin devam ettiği saatlerde attığı tweetlerle olay yarattı. 

Baransu, İHA'nın yaptığı "AK Parti'nin eski kadrosundaki önemli isimlerle HSYK seçimleri öncesinde, dün gece Ortaköy'e demirlenmiş bir teknede gizli toplantı gerçekleştirdi" haberine Twitter'dan alay ve tepki yüklü mesajlar yayınladı. İronik bir dille 'Dün teknede yaptığımız görüşmede belirlediğim liste kazanacak' dedi.

screen-shot-2014-10-12-at-3.36.27-pm.png

BARANSU: YAPTIĞIM LİSTE KAZANACAK!

Baransu, kendisiyle ilgili yazan köşe yazarlarına da ince mesajlar verdi, Baransu HSYK seçimiyle ilgili olarak 'dün gece yaptığım liste çıkacak' dedi.

ALAYCI TWEETLER

Baransu, haberin yalan olduğunu neredeyse her tweetinde vurgularken, İHA'ya 'ekip iyi çalışmıyor' diyerek alaycı bir mesaj yolladı. Taraf yazarı Baransu, ironi dolu mesajlarına "Ertuğrul günay orada yoktu, hırsızlar/ Masalar yuvarlaktı, keşke paralel olsaydı" diye devam etti. 

İşte Baransu'nun o tweetleri:


screen-shot-2014-10-12-at-3.37.35-pm.png

TARİHİ HSYK SEÇİMLERİ BAŞLADI!

İHA'nın yaptığı habere göre, Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, Gazeteciler Mehmet Baransu ve Nevval Sevindi ve kimliği belirlenemeyen çok sayıda isim, Ortaköy Kuruçeşme sahilinde demirli “Semiramis 1” isimli teknede toplantı yaptı. 

ozel-haber-hsyk-secimleri-oncesi-teknede-gizli-toplanti-.jpg

BİR GÜN KALA TOPLANTI


İHA'nın yayınladığı gizli tekne toplantısı görüntülerinde, eski AK Parti’li vekil İdris Bal’ın toplantıdakilere hararetli bir şekilde hitap ettiği görüldü. Teknenin diğer kısmında ise bazı kişilerin telefon görüşmesi yaptığı görüldü.

KAMERAMANI UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTILAR

İHA'nın yaptığı habere göre, teknedeki toplantı sürerken kıyıda bekleyen bir görevli, çekim yapan İHA kameramanını bölgeden uzaklaştırmaya çalıştırdı, toplantının ‘gizli’ olduğunu söyleyen görevli, görüntü alınmamasını istedi.