BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71
HABER /  MAGAZİN

Balonla Suadaya indi

Bir tanıtım için Türkiye'ye gelen Natassia Malthe sahilden balonla tanıtımın yapıldığı Suada'ya indirildi..

Abone ol

Los Angeles ve Londra'dan sonra üçüncü lansmanı Türkiye'de yapılan "Scarlet On Air" isimli proje önceki gece İstanbul'daki Suada'da yapılan bir kokteylle tanıtıldı.

Birçok ünlü ismin katıldığı parti hayli renkli geçti. Türkiye'ye TV dizisi için geldiği söylenen Natassia "Scarlet" Malthe'nin aslında, bir plazma televizyonun tanıtımında görev aldığı açıklandı.

GERÇEK ASLINDA TAM GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE

"Gerçek aslında tam gözünüzün önünde" sloganıyla firmanın bir şaşırtmacası olarak hazırlanan tanıtım gecesinde, TV dizisi sanılan projenin aslında reklam serisi olduğu anlaşıldı.

ELBİSESİ EDA TAŞPINAR'DAN

Ortadoğu'dan ve Kuzey Afrika'dan basın mensuplarının da hazır bulunduğu tanıtım gecesinin yıldızı, Natassia "Scarlet" Malthe'nin kırmızı elbisesi, Eda Taşpınar tarafından hazırlandı.

SAHİLDEN SUADA'YA UÇTU

Seksi güzel, patlayan havai fişeklerin ardından, sahilden kaldırılan bir balonla İstanbul Boğazı'ndaki Suada'ya geldi. Alkışlar ve lazer gösterileri arasında, bir tekneye bağlanan balonla sahneye inen Natassia, şovu ile izleyenleri büyüledi. Meltem Cumbul'un sunuculuğunu üstlendiği gecede, Nil Karaibrahimgil de bir konser verdi.