BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  DÜNYA

Bakanlar toplu açılış törenine katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Trabzon’un Araklı İlçesi’nde 225 milyon ...

Abone ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Trabzon’un Araklı İlçesi’nde 225 milyon TL mal olacak olan dere islahı, kanalizasyon ve içme suyundan oluşan 24 tesisin açılış törenine katıldı.
Tören sırasında bir kişi ilçede yapılmak istenen çöp istasyonunu tepki amaçlı pankart açarak protesto etmek isteyince gerginlik yaşandı. “Kent ormanımıza dokunma” yazılı pankartı açmak isteyen kişi polis tarafından müdahale edilerek gözaltına alınırken, alanda bulunan bazı kişilerde şahsa tepki gösterdi.
Yaşanan gerginliğin ardından program başlarken Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada belediye olarak Trabzon’da yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Gümrükçüoğlu, Bakan Erdoğan Bayraktar’ın ve Veysel Eroğlu’nun her zaman Trabzon’a destek çıktığını ifade etti.
Daha sonra kürsüye gelen ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, sözlerine “Bize her yer Trabzon” sözüyle başlarken, Trabzon’da yapılan yatırımlardan söz etti.
Daha önce gelişinde Trabzon’da 40 müjde ile geldiklerini şimdi ise tesislerin açılışı için Araklı’da bulunduklarını belirten Bakan Eroğlu, AK Parti hükümetinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği hizmetlerden uzun uzun söz etti. Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’a ayrı bir sevgisi bulunduğunu belirten Eroğlu, Başbakan’ın Kasım ayı içinde Trabzon’a gelerek bir çok açılışlarda bulunacağını sözlerine ekledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimlerde daha çok çalışacaklarını belirterek “Seçim sürecine giriyoruz, bu çok önemli. Biz Türkiye’de hizmet siyaseti yaptık. Bizde efendilik yok millete hizmetkarlık var. Biz elimizden geldiği kadar millete hizmet yapacağız” dedi.
Konuşmaların ardından değişik noktalara canlı bağlantılar yapılarak temel atma töreni gerçekleştirildi.
(İHA)