BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,84
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'den Antalya'da sert turizm çıkışı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Antalya'da halka seslendi. Antalyalılardan oy isteyen Bahçeli, 'Kaçınız bu otellerde tatil yapabildi? Turizm olması gereken yerde değildir' dedi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Antalya mitinginde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde Başbakan Ahmet Davutoğlu vardı. Antalya’nın turizm kenti olduğunu hatırlatan Bahçeli, “Üreten siz, tüketen başkalarıdır. Sizlerin de dünya gözüyle refah hakkıdır. Kaçınız bu otellerde tatil yapabildi? Turizm olması gereken yerde değildir” dedi. MHP lideri, iktidara gelmeleri durumunda bir turizm kanunu çıkartacaklarını ve turizm eylem planı yapacaklarını da söyledi.

aa_picture_20150516_5347757_web.jpg

"ÖTV VE KDV'Yİ TAMAMEN KALDIRACAĞIZ"

Bahçeli, tarım konusunda partisinin destek vaadini yineledi. “Antalya’nın sahildeki eğlence kuşağından ibaret olmadığını biliyorum. Tarımdaki girdi maliyetleri çiftçiyi bunaltmıştır. Alın teriyle toprağı işleyen çiftçi kardeşime mazotta, gübrede, ilaçta, yemde, fidede ÖTV ve KDV’yi tamamen kaldıracağız. Mazotu 1 lira 75 kuruşa indireceğiz” diye konuştu.

AK Parti’nin Türkiye’yi ‘korku devleti’ haline getirdiğini söyleyen Bahçeli, “Demokratik hak ve özgürlükler ağır operasyon geçirmiştir. Korku, doğru icraat tartışması olmaktan farklı hale gelmiştir. Milletçe var olma, yok olma noktasına dayanmıştır. Tehlike elden çıkarılmak istenen Kıbrıs’tadır; soydaşlarımızın katledildiği Kerkük’tedir; kaçak ve karanlık saraydadır; AKP, HDP, PKK, Barzani ittifakındadır; çiftçinin hayat kaynağı tarlalarındadır. Milli Güvenlik ile ilgili kararlar tek kişinin eline bırakılmıştır. Tehdit, tüm Türkiye’yi sarmıştır” dedi.

"13 YILIN SONUNDA 20 MİLYON YOKSUL"

MHP lideri, AK Parti’nin istikrar vurgusunu eleştirdi:

“Türkiye AKP ile açlıkla, adaletsizlikle, asayişsizlikle karşı karşıya kalmıştır. Yapay çatışma ve cephelerle vakit kaybetmiştir. AKP giderse iktidar bozulur, istikrardan eser kalmazmış. Bu Türkiye tablosunun neresinde istikrar vardır? İstikrar adına AKP’yi destekleyenler; bölücüler, yağmacılar, işbirlikçiler, Türk düşmanlarıdır, faiz lobisidir, 17-25 Aralık’ta yakayı ele veren hırsız ve utanmaz yandaşlardır. AKP iktidarının 13 yılı sonunda 20 milyon kişi yoksuldur ve bu sayı artış göstermektedir. Bu istikrar yalanının diğer ayağı büyüme yalanıdır. Süleyman Şah’ın türbesini kamyona yükleyip Eşme’de soluğu aldılar. Hezimete zafer dediler.”

Devlet Bahçeli konuşmasının devamında şunları söyledi:

"REFAHINIZ, UMUDUNUZ KALDI MI?"

Türkiye telekulak çetelerinin haline gelmiştir. Türkiye kumpasçıların eline geçmiş, rezillerin tutsağı olmuştur. Antalyalı kardeşlerim soruyorum size, AKP ile refahınız, umudunuz kaldı mı? AKP musubetin vahasıdır. Tehdit huzur ve esenliğimize kadar uzanmıştır. Tehdit milli değerlerimize kadar gelmiştir. Tehdit tüm Türkiye'yi sarmıştır. Konu iyi veya kötü yönetim konusu olmaktan çıkmıştır. Devlet ve milletçe var olma yok olma noktasına dayanmıştır. AKP bu musibetlerin gerçek ve ilk sorumlusudur.

aa_picture_20150516_5347756_web.jpg

"TÜRKİYE TALAN VE SÖMÜRÜ DÖNGÜSÜNDE"

AKP ile ilgili kanaatlerimizi almak istiyorum. AKP ile sıkıntınız, yoksulluğunuz ortadan kalktı mı? AKP ile bölücülük ortadan kalktı mı? Türkiye'de istikrar kaldı mı? Herkesin ortak kararı budur. Türkiye AKP ile talan ve sömürü döngüsüne mahkum olmuştur. AKP ile açlıkla, ahlaksızlıkla, asayişsizlike karşı karşıya kalmıştır.

"AKP'Yİ İSTEYENLER SEVR SEVDALILARIDIR"

AKP iktidardan inerse Türkiye'de istikrar kalmazmış? Vicdanına güvendiğim değerli Antalyalılar, bu Türkiye tablosunun neresinde istikar vardır? Bazıları AKP'nin devamını istemektedir, bunun adına da istikrar demektedir. İstikrar adına AKP'yi isteyenler, destekleyenler bölücüler ve yağmacılardır.
İstikrar adına AKP'yi isteyenler Sevr sevdalılarıdır, faiz lobisi, rant lobisidir.

Kargaşa, kavga, hakaret, işsizlik, soygun bu mudur istikrar? İstikrar bu tablo mudur? Sayısı 4 olan dolar milyardarleri AKP döneminde 24'e çıkmıştır. Yolsuzluklukta istikrar vardır, giderek tırmanmakta tarihi rekor kırmaktadır.

"ONLARI DİNLERSEK HER ŞEY MÜKEMMELDİR"

Aziz vatandaşlarım, bu istikar masalının diğer alanı ise başarı ve büyüme masalıdır. Memleketin dört bir yanında işsizlik  yaşanmadı mı? Borçlar yükselmedi mi? İşyerleri kapanmadı mı? Kaybeden çiftçi ve turizmcidir. Kazananlar başkalarıdır. Davutoğlu ve Erdoğan'ı dinlesek her şey mükemmeldir. Bunlara göre her şey güzeldir.

Süleyman Şah Türbesi'ni kamyona yükleyip Eşme'de soluğu aldılar. Sonra da dünya bizi alkışladı diyerek Antalyalılara yalan söylediler. Peki değerli Antalyalılar sizler AKP'y alkışlıyor musunuz, masalına inanıyor musunuz? O halde bu kararın yeri 22 gün sonraki seçim sandığıdır.

"7 HAZİRAN AHLAKIN DİRİLİŞİ OLACAKTIR"

7 Haziran vurguna ve yolsuzluğa karşı namusun gücünü teyit edecektir. 7 Haziran yağma ve peşkeşe karşı yüksek ahlakın dirilişi olacaktır. Bu seçim bölünmeye, kargaşaya ve parçalanmaya karşı milli birlik olacaktır. Bu seçim milli duruşun seçimi olacaktır. Antalya hakkını aramak için ayağa kalkmıştır.

ALEVİ ÖNDERLERE AKADEMİK SEVİYE

Bahçeli, emeklilere mart ve eylül aylarında toplam 2 bin 800 lira emekli destek ödeneği ödeyeceklerini, asgari ücreti net bin 400 lira yapacaklarını söyledi. MHP lideri, Alevi inanç önderlerinin akademik seviyede eğitilmesi için İlahiyat fakültelerinde Tasavvuf İlimleri Bölümü kuracaklarını da ekledi. “Cemevi gerçeğini siyaset dışı bırakacak şekilde destekleyip ve ekonomik yardımın önünü açacağız” dedi.