BIST 9.882
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.449,64
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli o iki isimle görüşmeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çatı adayı arayışlarına devam ederken bir çok isimle görüş alışverişinde bulunuyor. Fakat Bahçeli 2 isimle görüşmeyecek.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partisinin çıkaracağı aday için bir çok isimle görüş alışverişinde bulunuyor. Fakat Bahçeli fikir alacağı isimler arasında görüşmeyeceği iki isim var. 

Çatı adayı arayışlarına ilk olarak eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'le başlayan ve daha sonra Süleyman Demirel'i ziyaret eden MHP lideri Bahçeli son olarak dün TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret etmişti.

Turlarını 30 Mayıs'a kadar devam ettirecek olan Bahçeli, bugün Saadet Partisi'nin kapısını çalacak ve "Kimi Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz" diye soracak.

4 PARTİYİ AYNI GÜN ZİYARET EDECEK

Yarın ise Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti ve eski iktidar ortağı Demokratik Sol Parti'yi ziyaret edecek olan Bahçeli son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Daha sonra önerilen isimleri ve partilerin görüşlerini partisinin MKYK üyeleriyle paylaşıp ve son sözü söylecek olan Bahçeli, Cumhurbaşkanı adaylarının ismini kamuoyuna duyuracak.

KAPISINI ÇALMAYACAĞI 2 İSİM

Bahçeli'nin programında AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BDP-HDP adına Selahattin Demirtaş bulunmuyor.