BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Baba öz kızını hamile bıraktı!

16 yaşındaki zihinsel engelli kızını çıplak dans ettirdi, defalarca tecavüz etti. Sapıklığı kız hamile kalınca ortaya çıktı.

Abone ol

Eskişehir'de 16 yaşındaki zihinsel engelli öz kızına tecavüz edip hamile bıraktığı iddia edilen baba 50 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık R.O. (53) hazır bulundu. R.O'nun zihinsel engelli kızı L.S. kent dışında olduğu için duruşmaya katılmadı.

Mahkeme heyeti, mağdurun yaşının küçük olması nedeniyle duruşmanın gizli yapılmasına karar verdi. Dava eksik evrakın tamamlanması için ertelendi.

KİMSEYE SÖYLEME SENİ ÖLDÜRÜR KANINI İÇERİM

Eylül 2008'de İzmir'deki bir aileye evlatlık verdiği zihinsel engelli kızı L.S'yi, kendisini görmek için geldiği Eskişehir'de panayırlara götürüp çıplak dans ettirdiği, içeceğine uyutucu madde koyup farklı tarihlerde 3 kez tecavüz edip “kimseye söyleme. Yoksa, seni öldürür kanını içerim” diye tehdit ettiği öne sürülen baba R.O'nun suçu, kızı hamile kalınca ortaya çıkmıştı.

Evlatlık edinen H.S, şüphelenip doktora götürdüğünde L.S'nin 11 haftalık hamile olduğunu öğrenmişti. Cenin kürtaj yolu ile alınmış ve DNA testinde bebeğin babadan olduğu belgelenmişti.

14 YAŞINDAKİ KIZI
PAZARLADILAR, 34 KİŞİ
PARAYLA KÜÇÜK KIZLA İLİŞKİ KURDU

[PAGE]


14 YAŞINDAKİ KIZI
PAZARLADILAR

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 37 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Lapseki İlçe Jandarma ekipleri, Lapseki Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla, yaklaşık 1,5 aydır yürüttüğü teknik takip sonucunda, ilçeye bağlı bir beldede, Y.Ç. (14) için fuhuş pazarlığı yaptıkları ileri sürülen U.Ş, H.E. ve B.B'yi yakaladı.

Genişletilen operasyon kapsamında, bu kişilerin yanı sıra, ilçe merkezi ile bağlı 2 belde ve Gelibolu'da toplam 34 kişi daha gözaltına alındı.

Lapseki İlçe Jandarma Karakolu'na getirilen zanlılardan 10'u, ifadelerinin alınmasının ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakılırken, diğer zanlıların ifade işlemlerinin sürdüğü, soruşturma kapsamında yeni gözaltıların olabileceği bildirildi.