BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,41
HABER /  SEÇİM

Aydın seçim sonuçları CHP hedef büyüttü

AYDIN seçim sonuçları için CHP hedef büyüttü. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın'da 7 milletvekili çıkarmak istediklerini söyledi.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimi için Aydın'dan 7 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Germencik ilçesinde açtığı Kültür Merkezi'nin açılışında konuşan Tezcan, 7 Haziran'da Aydın'da 4 milletvekili kazandıklarını hatırlatarak "1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimi'nde Aydın'dan 7 milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Aydın'da yapılan hizmetleri açmaya zamanlarının yetmediğini ifade eden Tezcan, şunları konuştu:

"Her gün en az üç yerde açılış yapıyoruz. 17 ilçesinin her noktasında Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal demokrat, halka dokunan, halkı dinleyen, halkı kucaklayan belediyecilik anlayışıyla Aydın'ı yeniden inşa ediyoruz. Bu anlayışı Türkiye'de tüm yönetim kademesine taşımak üzere 1 Kasım seçimlerinde sizden bir kez daha yetki istiyorum. İstiyoruz ki Aydın gibi tüm Türkiye güzelleşsin. 7 Haziran'da milletin idaresini beğenmeyenler şimdi 1 Kasım'da millete hesap verecekler. Türkiye kargaşadan, karmaşadan kurtulsun istiyoruz. Biz Türkiye'nin kucaklaşmasını istiyoruz. 1 Kasım'da yola çıkarken gençlerimizi ön plana çıkartıyoruz."

Açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve vatandaşlar katıldı.