BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Avşar kızı gelinlik giydi

İbo Show'a gelinlikle gelen Hülya Avşar'a İbrahim Tatlıses, 'beşibiryerde' taktı.

Abone ol

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar'ı konuk ettiği program reyting rekorları kırınca dün güzel sanatçıyı tekrar İbo Show'a çıkardı. Hülya Avşar'ın İbo Show'a katılmak için atv ile anlaşma yaptığı ve bölüm başına 40 bin YTL aldığı da iddia edildi

'Aramam' şarkısıyla programı açan Tatlıses, ardından 'Ne Söyledim Sana'yı söyledi. Geçen hafta Avşar'ı programa davet ettiğini belirten Tatlıses, "Biz hanım efendiye evlenme teklifinde bulunduk, ister kabul eder ister etmez. Bizim teklifimizden size ne... İlk defa bir sanatçı iki hafta davet ediliyor. Birinci hafta reyting rekorları kırdı. İzleyiciler bizi seyredemediklerini söyleyerek tekrar istediler. Bizde kendisine ilettik. Hayır gelemem dedi. Bir kaç gün sonra yeniden sordum. Düşündü taşındı 'gelirim' dedi." diye konuştu.

Daha sonra Hülya Avşar, 'Her Pazar buraya gelmek zorunda mıyım?' diye sorarak stüdyoya girdi. Reyting uğruna gelinlik bile giyen Avşar kızı 'belediye başkanı nerede?' diye sordu. Yüz görümlüğü takan Avşar'ı, Tatlıses alnından öptü. Birlikte düğün dansı ettiler. Herkes bir anda şaşkınlığa uğradı. Ancak bunun şovun bir parçası olduğunu söylediler.