BIST 9.887
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.457,26
HABER /  MAGAZİN

Aurelien Muller kimdir Hadise ile aşk mı yaşıyor?

Şarkıcı Hadise, 'Sıfır Tolerens' klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçti. Ünlü popçunun klipteki cesur sahneleri çok konuşulacağa benziyor. Peki Aurelian Muller kimdir? Aurelian Muller, Hadise ile aşk mı yaşıyor?

Abone ol

Şarkıcı Hadise, 'Sıfır Tolerens' klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçti. Klipteki cesur sahneleriyle sınırları zorlayan ünlü popçu, rol gereği de olsa 7 yıl sonra bir ilki gerçekleştirip Aurelien Muller ile el ele poz verdi. Bu poz, Hadise ile Aurelian Muller arasında aşk mı yaşanıyor sorusunu da gündeme getirdi. Peki Aurelian Muller kimdir? Aurielian Muller kaç yaşındadır?

Model ve oyuncu Aurelien Muller 1990 yılında Fransa’da dünyaya geldi. 27 yaşındaki modelin asıl mesleği mühendislik. Hatta Instagram hesabında bile kendini model/mühendis olarak tanıtıyor. Fransa'da yaşayan Muller e Paris'te bir çok ünlü markanın modelliğini yapıyor. 

Dünyada en fazla kazanan modeller arasında yer alan Aurelien Muller en büyük hayalini ise "Vogue Hommes International’da kapak olmak" diye açıklıyor. Aurelien Muller Hadise’nin seslendirdiği Sıfır Tolerens isimli şarkının klibinde sevgili rolünü oynuyor.

Hadise'nin cesur sahneleri çok konuşulacak işte olay klip!