BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45
HABER /  GÜNCEL

Atilla Özler'den tahliye zeybeği!

Anayasa Mahkemesi'nin kararı sonrası hakkında tahliye kararı verilen Atilla Özler, cezaevi çıkışında zeybek oynadı.

Abone ol

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz Kararı sonrası hakkında tahliye kararı verilen Atilla Özler, cezaevi çıkışında sevincini ailesiyle paylaştı. Adı 30 Ağustos resepsiyonunda oynadığı zeybekle anılan Özler, istekleri kıramadı cezaevi önünde dostlarıyla birlikte zeybek oynadı.

Şirinyer Askeri Cezaevi'nde tutuklu bulunan 10 muvazzaf askerden önce, kamuoyunun "Zeybekçi Paşa" diye tanıdığı emekli Tümgeneral Atilla Özler, F Tipi Cizaevinden tahliye oldu. Özler, arkadaşları için Şirinyer Cezaevi önüne gelirken burada zeybek oynadı.

"BİZE KUMPAS KURDULAR" 

Kamuoyunda "Zeybekçi paşa" olarak tanınan Özler, evine gitmek yerine 10 tahliyenin beklendiği Şirinyer Askeri Cezavi'ne geldi. Özler burada yaptığı açıklamada "Bu kumpası bize kurdular. Bundan sonra hayatını kaybeden arkadaşlarımız oldu. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız için bu kumpası kuranların cezalandırılması için, ortaya çıkartılması için çalışmalıyız" dedi.
 
Görevde olduğu sırada yabancı subayların da bulunduğu bir baloda oynağı zeybekle tanınan ve kamuoyunun "Zeybekçi paşa" diye bildiği Atila Özler, Askeri cezaevi önünde tohplananların isteği üzerine davul zurna eşliğinde zeybek oynadı Özler daha sonra "Arkadaşlamı teslim alacağım" diyerek cezaevi bahçesine girdi.

852.20140620001318.jpg