BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.441,88
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sınav giriş yerleri final dönemi sorgu ekranı

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu 13- 14 Ocak AÖF sınav giriş yerleri sorgulama ekranı açıldı mı? Binlerce aday AÖF sınav giriş yerlerini merak ediyor. AÖF sınav giriş yerleri anadolu üniversitesi öğrenci otomasyon sorgu ekranı internethaber'de.

Abone ol

Binlerce adayın beklediği AÖF sınav giriş yerleri her an açıklanabilir. 13 - 14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan AÖF sınav giriş yerlerininin açıklandı. AÖF sınav giriş yerlerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

AÖF final dönemi sonu sınavları için sayılı gün kaldı, sınav yerleri için araştırmalar yoğunluk kazandı. Kısa bir süre sonra güz dönemini tamamlayacak olan açıköğretimliler, sınava girecekleri yeri önceden görebilmek için AÖF sınav yerlerini sorguluyor. Sınav yerleri bilgisini de içeren AÖF sınav giriş belgesi, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi sayfası üzerinden görüntüleniyor.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ SORGU EKRANI Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen AÖF sınav yerleri henüz açıklanmadı. 13 - 14 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan AÖF sınav yerleri açıklandı.

Anadolu Üniversitesi AÖF sitesine girdiğimiz zaman yandaki sayacın işlediğini görmekteyiz. Sınava ise sadece 4 gün kaldı. AÖF sınav giriş yerleri bugün açıklandı. Açıköğretim Fakültesi, öğrencilerin yaşadığı sorun ve sıkıntılara çözüm bulabilmek için canlı destek hizmeti vermeye başladı. Hafta içi her gün 09:00 – 12:00 ile 14:00 - 17:00 saatleri arasında Açıköğretim Sistemi hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınız için canlı destek hizmeti sunulacaktır.