BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da oryantiring çoşkusu var!

Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, Antalya'da temaslarda bulundu.

Abone ol

Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe'yi makamında ziyaret etti. Çolakoğlu, ziyarette federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verirken, Kemer'de yapılacak Dünya Şampiyonası için de destek istedi.

Antalya Kemer'de yapılacak Dünya Oryantiring Şampiyonası için hazırlıklar sürüyor. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu, şampiyona öncesi hem bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi hem de Antalya'da çeşitli temaslarda bulundu.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ'NDEN DESTEK

Ziyaretler kapsamında Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi de makamında ziyaret eden Çolakoğlu, federasyonun çalışmaları ile Kemer'de yapılacak Dünya Oryantiring Şampiyonası hakkında bilgi verdi. Şampiyonanın oryantiring sporunun Türkiye'de tanıtımı için önemli olduğu kadar, ülkemizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını söyleyen Çolakoğlu, organizasyonun hem Antalya hem de Türkiye için önemli bir değer olduğunu anlattı.

REKTÖR KURTCEPHE'YE PLAKET

Ziyarette Rektör Kurtcephe'ye bir de federasyon adına plaket sunan Çolakoğlu, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.