BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.402,85
HABER /  SPOR

Ankaragücü'nü deviren Başakşehir zirvede yalnız kaldı!

Ligdeki 11 maçlık yenilmezlik serisi, geçen hafta Sivasspor karşısında son bulan lider Medipol Başakşehir, Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek puanını 33'e yükseltti. Haftayı lider tamamlayan Başakşehir'e 3 puanı getiren gol 8. dakikada Edin Visca'dan geldi. Başakşehir, 15. hafta sonunda en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti. Öte yandan Ankaragücü'nün galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı. Sarı-lacivertliler 15. haftayı 20 puanla kapadı.

Abone ol

Medipol Başakşehir zirvede tek başına... Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin birçoğunun puan kaybettiği haftayı Medipol Başakşehir iyi değerlendirdi. Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Abdullah Avcı'nın öğrencileri rakibini 1-0 mağlup etti ve en yakın rakibiyle olan puan farkını 7'ye yükseltti.

Afyon'da oynanan maçta oyunun kontrolü Medipol Başakşehir'deydi. Maçın ilk dakikasından itibaren Ankaragücü önünde baskı kuran Medipol Başakşehir 7. dakikada Visca'nın attığı şık gollle 1-0 öne geçti ve ilk yarıda bu şekilde tamamlandı.

İkinci yarıda da önde olmanın avantajını iyi kullanan Medipol Başakşehir topa sahip olan takımdı. Ankaragücü'nün tehlikeli atak bulmasına şans tanımayan Medipol Başakşehir skoru korumayı başardı ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardndan Medipol Başakşehir puanını 33 yaparken, Ankaragücü 20 puanda kaldı.