BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.442,53
HABER /  GÜNCEL

Ali Ağaoğlu öyle bir iddiada bulundu ki...

Maslak 1453 projesiyle adından söz ettiren ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, suçlamalara çok iddialı bir cevap verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER - 'Maslak 1453 projesi için 320 bin ağaç kesildi' iddialarına Ali Ağaoğlu, "Değil 3 bin, 3 ağaç kestiğimi ispatlasınlar etek giyip Taksim'de gezerim" diye karşılık verdi.

Konut sektöründe yaptıklarıyla Türkiye'nin en çok tanınan isimleri arasına girmeyi başardı. Sözleri ve icraatları gazetelerin birinci sayfalarına taşınır oldu. 

Fark yaratan "Maslak 1453" projesi için sosyal medyada 320 bin ağaç kestiği iddiası dile getirildi. Eleştirilere uzun süre sesiz kalan Ağaoğlu suskunluğunu Akşam gazetesinden Şenay Büyükköşdere'ye bozdu. Hem de ne bozma...

ETEK GİYER GEZERİM 

Suçlamalara verdiği cevap yine kendine özgü oldu. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Maslak 1453'te hiç ağaç kesilmedi mi?" sorusuna
-"Değil 3 bin, 3 ağaç kestiğimi ispatlasınlar etek giyip Taksim'de gezerim. Kendimden o kadar eminim" diye cevap verdi.

Ağaoğlu arazinin Fatih ormanlarına komşu olduğunu ancak üzerinde tek bir ağacın bile olmadığını savunuyor.

GOOGLE'A BAKSINLAR

320 bin ağaç iddiasının tutarsızlığını Ağağoğlu, şu sözlerle açıklıyor:

"Arazimiz 320 bin metrekare. İddianın tutarsızlığı buradan da belli. Orman mühendisleri diyor ki 320 bin ağacın olması için asgari 4.5 milyon metrekarelik alan gerekir... Art niyetliler tarafından yeşile karşı duyarlı insanların duyguları suistimal edildi. Google'ı açsalar arazinin eski resimlerini göreceklerdi."