BIST 9.797
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.457,71
HABER /  GÜNCEL

Akil insan olamayan Nihat Doğan'dan ilk tepki

Akil İnsanlar Heyeti listesinde olacağı adı geçen ancak Başbakanlık listesinde yer almayan Nihat Doğan konuştu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Başbakanlık tarafından açıklanan 63 kişilik Akil İnsanlar Heyeti'nde ismi bulunmayan Nihat Doğan Twitter'da konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Nihat Doğan'ın akil insanlar heyetinde adının bulunup bulunmadığı sorulmuş Bozdağ bu soruyu gülerek karşılamıştı.

Verdiği bir röportajda "Toplumun akil adam sanatçısı varsa o da benim yani" diyerek dikkatleri üzerine çeken Nihat Doğan akil insanlar listesinde adı olmayınca Twitter'dan açıklama yaptı.

Kendisini takip edenlerin akil insanlar heyetinde adının olmamasına verdikleri tepkileri Twitter'dan retweet yapan Doğan, "Bozdağ seçmedi diye akil insan olmayacak mıyım, güldürmeyin" dedi.

Doğan tweetlerinde barış sürecine ve AK Parti'ye en büyük desteği kendisinin verdiğini, kapatılma sürecinde de hükümete destek olduğunu anlattı.

Doğan bütün bunları vekil seçilmek için yaptığı iddialarını yalanlayarak kendisinin zaten aşiret sahibi olduğunu vekil olmak istese Muş'tan bağımsız seçilebileceğini iddia etti. 

dogan-twitter.jpg