BIST 8.768
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,85
HABER /  GÜNCEL

AK Partili Ünal açıkça yazdı Evet tehdit: Ensenizdeyiz

Yeni Şafak yazarı ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, FETÖ darbe girişimi sonrası çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Abone ol

AK Parti milletvekili ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı Aydın Ünal, FETÖ ile mücadelede samimi olmayanlara sert tepki gösterdi.

"Evet tehdit: Ensenizdeyiz" başlıklı yazısında Ünal, darbe girişimi sonrası kamudaki FETÖ tasfiyesini değerlendirdi.

FIRSATCILARIN MASKESİ DÜŞMEDİ

17-25 Aralık sonrası Erdoğan'ın bu yapıyla mücadelesinde FETÖ'ye gizli açık destek verenler olduğunu belirten yazar, 15 Temmuz'un bu fırsatçıların maskesini düşüremediğini yazdı.

Ünal, yazısında "Hepsinin ortak yanı, çok samimiler, müthiş imanlılar, bir de hemen hepsi yoksullar. Şehit yakınları, yaralı gazilerin eşleri, çocukları, kardeşleri bir yandan ince ince göz yaşı döküyor, bir yandan da “bugün yine olsa, hiç tereddüt etmeden biz de şehadete koşarız” diyorlar." ifadelerini kullandı.

Ziyaret ettiği şehit ve gazi ailelerinin hikayelerini köşesine taşıyan Ünal, yazısına şöyle devam etti:

SİZİN DE ENSENİZDEYİZ

"Hiç kimse kusura bakmasın; hiç kimse, bu insanları görmüş, tanımış, onlarla kucaklaşmış, onlarla göz yaşı dökmüş bizlere masal anlatmasın. Kilit noktalarda hala görevde bulunan bu alçak Fetullahçıları koruyan, kollayan alçakları da, bunları neden ve hangi ilişkiyle koruduklarını da çok ama çok iyi biliyoruz. 17/25 Aralık sonrasındaki gibi araya kaynatmaya, unutturmaya, gizlemeye çalıştıklarını da çok iyi görüyoruz.

DARBE ÖNCESİ YURT DIŞINA KAÇANLAR

Darbe girişimi öncesinde yurtdışına kaçıp, ortalık süt liman olunca dönenler; dönmekle kalmayıp muzaffer komutan edasıyla esip gürleyenler! Ne olduğunuzu biliyoruz ve ensenizdeyiz!

15 Temmuz gecesi sinip, şimdi meydanlarda gariban halkı çiğneyerek en ön safa geçmeye çalışanlar! Sizin de ne olduğunuzu biliyoruz, ensenizdeyiz!

KAYNINI BACANAĞINI KİLİT NOKTADA TUTMAYA DEVAM EDENLER

Kaynını, bacanağını, iş ortağını, suç ortağını kilit noktalarda tutmaya devam edenler! Hepinizi tanıyoruz, ne yaptığınızı görüyoruz, ensenizdeyiz!

Alttaki artık kimsesi kalmamış Fetullahçıyı tasfiye edip üstte dayısı olanlara dokunmayanlar! Size dokunulmayacağını mı zannediyorsunuz, oysa ensenizdeyiz!

TASFİYEYİ FIRSAT BİLİP RANT PEŞİNE DÜŞENLER

Fetullahçı tasfiyesini fırsat bilip rant peşine düşenler, pastadan pay kapmaya çalışanlar, kendi şahsi hesaplarını görmeye çalışanlar! Ne kadar vıcık vıcık olduğunuzu görüyoruz ve sizin de ensenizdeyiz!

HİDAYETE ERENLER

Darbe girişimi başarısız olduktan sonra “hidayete erenler”, aklı başına gelenler, gözü açılanlar, hiç bir şey olmamış gibi devam edeceğini zannedenler! Sizi de milletçe izliyoruz, sizin de ensenizdeyiz.

17/25 Aralık sonrası yapmadığı tasfiyeyi bugün yapanlar, bunu da Hz. Ali Cengi gibi kahramanlık destanı diliyle anlatanlar! “Şimdiye kadar neredeydiniz?” diye sormadık, ama sormayacağız anlamına gelmiyor. Sizin de ensenizdeyiz.

ŞEHİTLERİMİZDEN ÖNCE BİZ SİZİ ÇARPARIZ BUNADA YEMİNLİYİZ

O aziz şehitlerin hatırası sizi çarpar mı bilemeyiz; ama ensenizden bir an bile ayrılsak, o şehitlerin muazzez ruhları önünde mahcup olacağımızı, o şehit ailelerinin, o kimsesiz yavruların yüzüne bakamayacağımızı çok iyi biliyoruz, onun için de şehitlerimizden önce biz sizi çarparız, buna da yeminliyiz.

Zulme rıza zulümdür! Haine müsamaha gösteren de haindir!

Bilesiniz!"