BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 34,74
ALTIN 2.449,36
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti kurmayları Meclis'te toplandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, bazı bakan ve başbakan yardımcıları Meclis'te biraraya geldi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin , bazı bakan ve başbakan yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirdikleri toplantıya ilişkin, Türkiye 'nin gündeminde olan öncelikli konuları kendi aralarında müzakere ettiklerini söyledi.

Meclis'te, Başbakan yardımcıları Bülent Arınç, Bekir Bozdağ ve Beşir Atalay ile İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Çelik , Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın katıldığı bir toplantı yapıldı.

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Şahin, ''Türkiye'nin gündeminde olan öncelikli konuları kendi aramızda müzakere ettik'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Toplantı programda görünmüyordu, acil miydi?'' sorusuna Şahin, ''Yok, zaman zaman bu tür toplantılar yapıyoruz'' cevabını verdi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise toplantının gündemiyle ilgili, ''Bizim konumuz çok. Her an bir araya geliyoruz'' diye konuştu.

''Akil adamlarla ilgili isimler bu hafta netleşir mi?'' sorusu üzerine Atalay, ''Biz hiçbir açıklama yapmadık, onu bilin. Yani bu kamuoyundaki şeyler. Kimilerinin değerlendirmesi, kimilerinin düşüncesi. Biz o konuda bir açıklama yapmadık'' şeklinde konuştu.