BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,76
ALTIN 2.438,81
HABER /  MAGAZİN

Ahmet Özhan kaç yaşında eşi kimdir eski karısı ve çocukları

Ahmet Özhan evlilikleri ile magazin dünyasında konuşulmuş bir isim. Ahmet Özhan'ın ilk eşi Hale Soygazi , ikinci karısı Hatice Özhan üçüncü eşi de Filiz Akbulut oldu. Kızı Fatma Özgül ikinci eşinden.

Abone ol

Ahmet Özhan haftasonunda kızı Fatma Özgül'ü Albayrak ailesine gelin verdi. Ahmet Özhan'ın kızı Fatma Özgül hayatını Ömer Faruk Albayrak ile birleştirdi. Düğüne bir çok ünlü katılırken şahitler de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve damadın akrabası olan Berat Albayrak oldu. Peki Ahmet Özhan'ın kızı Fatma Özgül hangi eşinden? 

Ahmet Özhan'ın evlendirdiği kızı Fatma Özgül ikinci eşinden dünyaya geldi. Ahmet Özhan o eşini servetinin yarısını vererek yeni aşkıyla evlenebilmek için boşamıştı.

AHMET ÖZHAN'IN ALDATTIĞI EŞİ HATİCE ÖZHAN : Ahmet Özhan'ın en uzun soluklu evliliği Hatice Özhan ile olandı. Kızı Fatma Özgül'ün annesi olan Hatice Özhan ile Ahmet Özhan'ın evliliği ihanet yüzünden bitti. Ahmet Özhan karısını Filiz Akbulut ile aldattı.

FİLİZ AKBULUT KİMDİR? : Ahmet Özhan'ın uğruna 27 yıllık evliliğini yıktığı Filiz Akbulut eski sinema ve sahne sanatçısı Deniz Akbulut’un kız kardeşi. Ahmet Özhan ile iddiaya göre Filiz Akbulut arasındaki ilişki yıllardır illegal bir şekilde devam etmişti. Ahmet Özhan aldatma olayı ifşa olunca karısı Hatice Özhan'a yüklü bir tazminat vererek boşanmak durumunda kalmıştı. Hatice Özlhan, Ahmet Özhan'ın kendisini evlendikleri günden beri Filiz Akbulut ile aldattığını iddia etmiş ve şunları söylemişti : 'Beni o kadınla gerçekten aldatıyormuş, hem de evlendiğimiz zamandan beri. 

FİLİZ AKBULUT ESKİ AŞKI : Aslına bakılacak olursa Filiz Akbulut ile Ahmet Özhan gerçekten de çok eskiden beri birbirlerinin hayatlarında yer alıyorlar. Ancak bu ilişkinin boyutu tarafların açıkladğını göre platonik düzeyde kaldı. Ahmet Özhan ikinci karısıyla evlenmeden önce Filiz Akbulut ile nişanlanmış ancak ilişkileri yürümeyince ayrılmışlar.

Filiz Akbulut, Hatice Özhan'ın 26 yıldır imam nikahı ile birlikteler iddiaları üzerine şu açıklamayı yapmıştı: 'Ahmet Bey’le 1984-1985 yıllarında görüştük, nişanlandık ama sonra nişanı attık. Aramızda kavga dövüş olmadı, dostça ayrıldık. Sonra ikimiz de başkalarıyla evlendik. Müzik piyasasında olduğumuz için de merhabamız oldu, o kadar. Benim bir evliliğim oldu. Bizim aramızda bir ilişki yaşanmasının mümkünatı yok. Olsaydı, gider kapısına dayanır, ayırırdım onları. Yapmak isteseydim, yapardım.'

Filiz Akbulut yalanladığı iddiaları o yıl bitmeden attığı adımla doğruladı. Zira Ahmet Özhan eşi Hatice Özhan'dan 2 milyon lira tazminat ödeyerek boşandı. Hemen ardından da gizlice Filiz Akbulut ile evlendi.

AHMET ÖZHAN'IN İLK EŞİ HALE SOYGAZİ : Ahmet Özhan'ın dillere destan olan o aşkı bir dönemin en ünlü sinema oyuncusu Hale Soygazi'ydi. Ahmet Özhan ve Hale Soygazi 1976 yılında evlendiler. Hem Ahmet Özhan hemde hale Soygazi mesleklerinin zirvesinde oldukları yıllardı. Bu evlilik beklendiği gibi çok sürmedi. Ahmet Özhan ve Hale Soygazi çocuk sahibi olmadan 9 yıl sonra 1985 yılında boşandılar.