BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Hakan'dan CHP'li Başkan'a canlı yayın ayarı!

CNN Türk'te CHP'li Yalova Belediye Başkanı Salman Küçük'ü ağırlayan Ahmet Hakan, ağaç kesme uygulamasına gösterdiği tepkiye Başkan'a zor anlar yaşattı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
CHP ve iktidarın gündeminde geniş yer bulan Yalova Belediyesi'nin ağaç kesme girişiminin kahramanı CHP'li Belediye Başkanı Salman Küçük CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı.

Hem CHP'den hem AK Parti'den tepki gören ağaç kesme uygulamasını kamu faydası için yaptığını savunan CHP'li Başkan Ahmet Hakan'dan çarpıcı bir tepki gördü. Salman Küçük'ün ağaç kesme gerekçesi ile AK Parti'nin gerekçelerinin aynı olduğunu vurgulayan Hakan "Bundan sonra siz AK Parti'lilere hiç bir şey söylemeyin" dedi. Hakan, zor anlar yaşayan CHP'li Başkan'a "Ağaçlara kıymayın Sayın Başkan" diyerek tepkisini gösterdi.

İşte Canlı yayında yaşanan ilginç diyaloglar:

Ahmet Hakan: Bundan sonra siz AK Parti'lilere hiç bir şey söylemeyin. Onlar da biz bir ağaç kesiyoruz ama milyon tane de dikiyoruz diyorlar. Bir şey demeyin o zaman. Aynısını söylüyorsunuz, aynı cümleler...

Salman Küçük: Aynı cümle olabilir ama arada çok önemli bir nüans var. Ama ben ihale için HES için termik santral için ya da alışveriş merkezi için kesmedim. Ben kamu faydası için kestim.

Ahmet Hakan: AK Parti'liler de yol yapmak için kesiyorlar ve ona da büyük tepki var. Ağaçlara kıymayın Sayın Başkan.