BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.443,58
HABER /  GÜNCEL

Adana'da polise silahlı saldırı acı haber geldi

ADANA'da bu sabah silahlı saldırıda yaralanan polis memuru Yılmaz Bozkurt'un şehit oldu. Bozkurt, motosikletli 2 teröristin saldırısına uğramış, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Abone ol

ADANA Seyhan Gülbahçesi Mahallesi'nde motosikletli 2 teröristin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memuru Yılmaz Bozkurt, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde görevli evrak dağıtan polis memuru Yılmaz Bozkurt, motosikletle caddede giderken, yanına yine motosikletle yaklaşan kasklı 2 teröristin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan polis memuru Yılmaz Bozkurt, kaldırıldığı Acıbadem Adana Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.



Nuran Bozkurt ile evli olan polis memuru Yılmaz Bozkurt 3 çocuk babasıydı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Adana'daki Dağlıoğlu Polis Merkezi, geçen yılın temmuz ayından bu yana polis memuru Yılmaz Bozkurt ile birlikte üçüncü şehidini verdi.

HELİKOPTERLE HAVADAN ARANDI

Yılmaz Bozkurt'u şehit eden saldırganların yakalanması için Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan göç edenlerin yoğunlukta yaşadığı Gülbahçesi ve Dağlıoğlu mahalleleri ablukaya alındı. Polis helikopterlere havadan arama tarama çalışması yaparken zırhı ve sivil ekiplerde tüm ara sokakları didik didik etti.

Bir portakal bahçesinde motosikletli şüpheli bir kişinin olduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olayla ilgili olup olmadığı belli olmayan şüpheli kişi, el svaplarının alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Görgü tanıklarının da olayla ilgili ifadeleri alındı.

Adana Valisi Mustafa Büyük, soruşturmanın detaylı olarak sürdürüldüğünü söyledi.