BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Adan' a göre Edoğan iflas etti

DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iflas etmiş yöntemlerle sorunları halkın gündeminden uzak tutmaya çalıştığını öne sürdü.

Abone ol

Adan, yaptığı yazılı açıklamada son günlerde yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekerek, hükümetin bu olaylara ilişkin yanlış saptamalar içinde olduğunu savundu.

Hükümetin, yaşananları AB sürecine yönelik provokasyon
zannettiğini, ve olup bitenleri kavrayamadığını iddia eden Adan,şunları kaydetti:''Başbakan, birilerini suçlama heyecanı ve telaşı içinde, kandan beslenen siyasilerin olduğundan dem vurmakta, kışkırtıcılıktan söz etmektedir, terör örgütünden esirgediği eleştirileri ulu orta konuşabilmektedir. Sürekli 3 Kasım'la birlikte eskiyi tasfiye ederek, yeni bir siyasetle yola çıktıklarını söyleyen Başbakanın, her vesileyle eski yöntemlere dönmesi ve onlardan medet umması ülkemiz adına talihsizliktir. Başbakan iflas etmiş yöntemlerle halkı uyutmaya çalışıyor.''

Adan, yoksulluk ve işsizlikle mücadele edecek, her türlü sorunu kendi dinamikleriyle çözecek bir milli iradenin önünün açılması gerektiğini ifade etti.