BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.425,36
HABER /  GÜNCEL

Belalı Baldız için tipleri değişti

Nurgül Yeşilçay ve Kenan Işık,yeni bir TV dizisine daha imza atıyorlar yakında yayına girecek olan TV dizisi için Kenan Işık sakallarını kestirdi,Yeşilçay ise saçını boyattı.

Abone ol

Kenan Işık sakallarını kestirdi, Nurgül Yeşilçay saçını boyattı; iki isimdeki bu değişimin nedeni yeni dizileri
Nurgül Yeşilçay ve Kenan Işık, yeni TV dizileri için tiplerini değiştirdiler. Yeşilçay, Işık ve Berna Laçin, 'Hope&Faith' adlı dizinin yerli versiyonu 'Belalı Baldız' için kamera karşısına geçti.
Laçin'in Işık'la evli ve 3 çocuklu bir kadını, Yeşilçay'ın ise ablasının yanına taşınmak zorunda kalan başarısız bir oyuncuyu oynadığı dizinin yönetmenliğini Fatih Aksoy üstlendi.

10 yıldır sakallıydı

Işık, rolü için 10 yıl sonra ilk kez sakal ve bıyığını kesti. Hamilelikte aldığı kilolardan hızla kurtulma çabasında olan Yeşilçay da, ablası rolündeki Laçin'e benzemek için saçlarını sarıya boyattı.
"Adeta küçük Cem Özer" dediği bebeği Osman Nejat'a aşırı bağlanmamak için dizide rol aldığını söyleyen Yeşilçay, şöyle konuştu:

'3 ay dışarı çıkmadım'

"Çocuk sevgisi bambaşta. Dünyadaki hiçbir şeyi bu kadar çok sevmiyorsun. Bundan da çok korktum. 3 ay evden dışarı çıkmadım. Çok bağlandım. Dizi yapmasam, bu bebek için de kötü olacaktı. Senin için saçımı süpürge ettim demeyeyim diye sete döndüm."
Kendisini dizide oynamaya Çeşme'de tatil yaparken Yeşilçay'ın ikna ettiğini belirten Laçin ise, 3.5 yaşına giren kızı Ada'nın ismini bileğine yazdırdı.

Kaynak: