BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

A Milliler tam gaz

A Milli Futbol Takımı, Salı gecesi Belarus ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına başladı. <br/>Ay-yıldızlı ekip, Mersin’deki ilk antrenma...

Abone ol

A Milli Futbol Takımı, Salı gecesi Belarus ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.
Ay-yıldızlı ekip, Mersin’deki ilk antrenmanını Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda yaptı. Stada takım otobüsü ile gelen millileri, çok sayıda Mersinli taraftar coşkuyla karşıladı. Stat dışındaki taraftarlar, otobüsten inen futbolculara soyunma odasına giderken de büyük tezahüratta bulundular.
Teknik direktörü Fatih Terim yönetimde basına açık gerçekleştirilen antrenmana ay-yıldızlı futbolcular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdman pas ve top kontrol çalışması ile devam etti. Ardından yarım sahada çift kale taktik maç yapıldı. Millilerin antrenmanını bir grup Mersinli taraftar da izledi.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman sonrası, Mersinli taraftarlar futbolculara baklava ikram etti. Milli Takım, antrenmanın ardından yeniden takım otobüsü ile konakladıkları otele döndü.
A Milli Futbol Takımı, 19 Kasım Salı günü saat 20.00’da Belarus Milli Takımı ile Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.
(İHA)