BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Cem Yılmaz’a öyle bir mesaj attı ki

Hollywood aktörü Russell Crowe’ın, ünlü komedyen Cem Yılmaz’a attığı mesaj kafaları karıştırdı. <br/>Aktör Russell Crowe, Cem Yılmaz’ın başr...

Abone ol

Hollywood aktörü Russell Crowe’ın, ünlü komedyen Cem Yılmaz’a attığı mesaj kafaları karıştırdı.
Aktör Russell Crowe, Cem Yılmaz’ın başrolünü oynadığı “Yahşi Batı” filmini Türkiye’de geldiği dönemde izlemiş ve Cem Yılmaz’a çok güldüğünü belirtmişti. Crowe’ın daha sonra, Cem Yılmaz hakkında Twitter hesabından paylaştığı tweet kafaları karıştırdı. Crowe, hesabından "Hey @CMYLMZ , how you like them apples?" yazısını paylaştı.
İngilizce olarak yazılan ifadenin Türkçe karşılığı ise, ‘Hey Cem Yılmaz, elmaları beğendin mi?’ anlamına geliyor. Crowe’un yazdığı "How you like them apples" ifadesinin, İngilizcede yaygın bir deyim olarak kullanıldığı da söyleniyor.
"How you like them apples" sözünün, ilk kez Birinci Dünya Savaşı sırasında kullanıldığı ve İngiliz askerlerinin düşmanlarına el bombası fırlattıktan sonra bu cümleyi sarf ettiği iddia ediliyor.
Crowe’nin paylaştığı bu tweetin İngilizce’de argo olarak kullanılan "Aldın mı ağzının payını?" gibi benzeri anlamlar taşıdığı da söyleniyor.
(İHA)