BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

3 bina kül oldu

Beyoğlu’nda kullanılmayan metruk bir binada çıkan yangın korkulu dakikalar yaşattı. Yangında can kaybı yaşanmazken 3 bina kül oldu. <br/>Bey...

Abone ol

Beyoğlu’nda kullanılmayan metruk bir binada çıkan yangın korkulu dakikalar yaşattı. Yangında can kaybı yaşanmazken 3 bina kül oldu.
Beyoğlu Piri Paşa Mahallesi Melih Sokak üzerinde saat 02.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kullanılmayan metruk bir binada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın bitişik durumda olan iki binaya da sirayet etti. Beyoğlu ve Şişli İtfaiye Amirliklerinden gelen itfaiye ekipleri uzun süre yangını kontrol etmek için alevlere müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışması yapıldı.
Binanın kullanılmadığını belirten mahalle sakini,” Bizde seslere uyandık. Binada yaşayan birileri yoktu. Zaman zaman evsizler ve tinercilik binaya girip çıkıyorlardı” ifadelerini kullandı.
(İHA)