BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

14 yaşındaki kızın başına gelmeyen kalmadı

Bursa'da, evden kaçan 14 yaşındaki kız çocuğunu fuhuşa zorladıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone ol

Henüz çocuk yaştaki kızın üzerinden binlerce lira kazanan satıcı kadın, karın tokluğuna fuhuş yaptırdığı Emel'e 5 kuruş vermedi. Kayıp ihbarından yola çıkan jandarma Emel A.'yı Yalova'da bir pavyonda buldu. Genç kız ailesine teslim edildi.

53 YAŞINDAKİ ADAM HEDİYE VERİP KANDIRDI

Merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi'nde ikamet eden bir ailenin 3 çocuğundan biri olan 14 yaşındaki Emel A. henüz ilköğretim okulunu bitirmeden bir giyim mağazasının sahibi olan 53 yaşındaki C.P.'nin kendisine aldığı hediyelere kanarak evden kaçtı.

ORMANDA TECAVÜZ

İddiaya göre, C.P. Ağustos ayında arabasına aldığı Emel A.'yı götürdüğü ormanlık alanda zorla tecavüz etti. Şikayetçi olmaması durumunda ona istediği zaman harçlık vereceğini söyleyen zanlı genç kızı evine gönderdi.

45 GÜN BOYUNCA PAZARLANDI

Ardından Emel A. geçtiğimiz Ekim ayında erkek arkadaşı İ.Ç.'ye kaçtı. Kaçtığı sevgilisinin tecavüz girişimine direnen Emel A. para karşılığı kadın ticareti yapmaktan çok sayıda sabıkası bulunan C.K.'ye para karşılığı satıldı. Kendisini satın alan kadın tarafından tutulduğu evde bir odaya kilitlenen Emel A., 45 gün boyunca burada erkeklere pazarlandı.

LEZBİYEN İLİŞKİYE ZORLANDI

1997 yılında eşini öldürmek suçundan sabıkası bulunan Nazan D., genç kızı satan C.K. ile 100 TL'ye lezbiyen ilişkiye girmek için anlaştı. Bu olaydan sonra kendisiyle daha öncede para karşılığı sık sık birlikte olan 36 yaşındaki Ramazan Ö.'ye güvenen Emel A. kendisini kurtarması için bu kişiden yardım istedi.

KURTARDIĞI KİŞİ PAVYONDA ÇALIŞTIRDI

Ramazan Ö. evden kaçırdığı Emel A'yı Yalova'ya götürdü. Kurtulduğunu sanan talihsiz kız burada da pavyonda çalıştırılmaya başladı. Ailenin kayıp müracaatı üzerine Osmangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kızı bulmak için özel bir ekip kuran jandarma, önce Emel A.'nin sevgilisini tespit etti.

OPERASYON

Canan K.'ya ulaşan güvenlik güçleri, bu kişinin ifadesi doğrultusunda Yalova'da bir pavyonda bulunan Emel A. Bursa'ya getirilip ailesine teslim etti. Gözaltına alınan Nazan D. (50) C.P. (53) Ali G. (45) Muhammet Mert D. (23) ve Ramazan Ö. (36) 'Çocuğun cinsel istismarı', 'İnsan ticareti', 'Fuhşa teşvik ve aracılık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Operasyonda biri cinayetten sabıkalı 5 kişi tutuklandı. Olayla alakalı küçük kızı evine hapsederek zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen bayan şüpheli Canan K.'nın 3 gün önce başka bir suçtan tutuklandığı, küçük kızın evden kaçtıktan sonra yanına gittiği erkek arkadaşı İ.Ç.'nin ise arandığı öğrenildi. İ.Ç. hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.