BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,48
HABER /  GÜNCEL

Umut Bulut Trabzonspor plakasını kaptı

Bu arada Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut da bordo mavili kulübün tarihine geçti!

Abone ol

Bu maça kadar Trabzonspor formasıyla 60 gol atan Umut Bulut, maçın 6. dakikasında yakaladığı fırsatı değerlendirerek bu sayıyı Trabzon'un plaka numarası olan 61'e çıkardı Umut Bulut, bu sezon ligdeki gol sayısını da 7'ye çıkardı.

COLMAN'DAN SİFTAH

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman ise penaltıdan attığı gol ile bu sezon ligdeki ilk golünü attı. Geçen sezon ligde 9 golle Umut Bulut'un ardından bordo-mavili takımda en fazla ikinci golü kaydeden Arjantinli oyuncu, ligin 15. haftasında siftah yapmış oldu.

Geçen günlerde çocukları olan Colman ve Engin Baytar, bordo-mavili takımın ikinci golünün ardından bebek sallama hareketi yaparak sevinç yaşadılar.

MAÇTAN SONRA KOLBASTI

Bucaspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren bordo-mavili takımda, futbolcular maçın bitimin ardından orta alanda toplanarak kolbastı oynayıp taraftarlarla birlikte galibiyetin sevincini yaşadılar.

Daha sonra taraftarların isteği üzerine Engin Baytar, taraftarlara üçlü çektirdi.

TARAFTARLAR GÜNEŞ'İ BEKLEDİ

Karşılaşmanın bitiminin ardından kale arkası ve maraton tribünde bulunan iki grup teknik direktör Şenol Güneş'i çağırdı. Soyunma odasına giden ve daha sonra basın toplantısına katılan Güneş, tekrar sahaya dönerek taraftarları selamladı.

Taraftarlar, Şenol Güneş lehine tezahüratlar yaparak başarılı çalıştırıcıya destek verdiler.