BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  GÜNCEL

12 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi yeni haber

12 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi 12.01.2016 Vali Vasip Şahin kar tatili kararı ne? İstanbul'da kar yağışı bugün etkisini kaybetti sıcaklıklar artıyor. Peki bu şartlarda yarın İstanbul'da okullar tatil olur mu?

Abone ol

12 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi başta çocuklar olmak üzere akıllarda bu sorunun cevabı var. 3 gündür İstanbul'da kar tatili yapan öğrencler bir kez daha gözlerini İstanbul Valisi Vasip Şahin'den gelecek habere çevirdi. Peki yarın yani 12 Ocak Perşembe günü İstanbul'da okullar tatil olur mu?

Hava durumu raporlarına göre İstanbul'da kar yağışı dün geceden itibaren etkisini iyice azalttı. Yüksek kesimlerde yer yer karla karışık yağmur görülebilir. İstanbul'da yoğun kar yağışı beklenmiyor ve sıcaklıklart haftasonuna doğru 5 derece artacak. Durum böyle olunca İstanbul'da okullarn tatil edilmesi ihtimali üzerinde pek durulmuyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR YAĞIŞI BİTTİ Mİ?

İstanbul'da yaklaşık 5 gündür devam eden soğuk hava ve kar yağışının sona erdiği, sıcaklıkların artmaya başladığı belirtildi. Meteorolojinin tahminine göre bugün gün içinde sıcaklık 5 dereceye kadar yükselecek.

İstanbul'da cuma günü yağışların yerini "kış güneşi"ne bırakması bekleniyor. Buna göre, cuma günü havanın güneşli, sıcaklığın en düşük 3, en yüksek 6, cumartesi güneşli, en düşük 4 en yüksek 8 derece olması öngörülüyor.

TRAKYA'YA YENİ KAR UYARISI!

Bugün öğleden sonra Trakya'da yeniden başlayacak olan kar yağışlarının, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Yerde mevcut olan kar üzerine yeni ve taze kar olarak 20 cm. ve üzerinde yeni kar beklenmektedir. Kar yağışının etkisini yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Vatandaşların ve ilgililerin başta çatılarda biriken kar ve buz yükü olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.