BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada Özlem ve Kaynana Müdaher Hanım kimdir

İşte Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Özlem Kayan ve Kayınvalidesi Müdaher Hanım'a dair merak edilenler...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 17-21 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Özlem Kayan ve Kayınvalidesi Müdaher Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Özlem Kayan ve Kayınvalidesi Müdaher Hanım Kimdir? 10 bin liralık büyük ödülün belli olacağı haftanın finalinde yarışacak olan Özlem Kayan, daha 1 yıllık evli. 20 yaşındaki yarışmacı, kırılgan ve alından olduğunu söylüyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.