BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.413,89
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zonguldak'ta taksicilere eğitim verildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçedeki taksi şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Abone ol

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçedeki taksi şoförlerine eğitim semineri verildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen seminere Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Komiser Yardımcısı Kamil Usta, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve taksi şoförleri katıldı.

Taksi şoförlerinin sorunları, istekleri ve önerilerinin ele alındığı seminerde konuşan Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, ilçe emniyet müdürlüğü olarak daha önce öğrenci servis ve özel halk otobüsleri şoförlerine yönelik eğitim seminerleri verdiklerini ve seminerlerin verimli geçtiğini söyledi.

İlçedeki taksi şoförlerine yönelik seminer vereceklerini belirten Tektaş, “İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak daha önce 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrenci servis şoförlerine ve özel halk otobüsleri şoförlerine eğitim semineri verdik. Verdiğimiz seminerler verimli geçmiştir. Şimdi de ilçedeki taksi şoförlerimize yönelik seminer vereceğiz. Amacımız taksi şoförlerinin sıkıntıları, ihtiyaçları, beklenti ve önerilerini dinlemek ve onları trafik konusunda bilgilendirmektir” dedi.

Konuşmaların ardından Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil amirliğinde görevli polis memuru Ömer Andaç tarafından taksi şoförlerine trafikte araç kullanımı, emniyet kemeri takma konularında bilgiler verildi.