BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Solarkent'e tecrübeli danışman geldi

İnşaat sektörünün önde gelen yatırımcılarından Aydınlı Grub'un Solarkent projesi Avrupa PY'ye emanet.

Abone ol

İnşaat sektöründeki markalı projelere danışmanlık hizmeti veren Avrupa PY, Solarkent ile çalışmaya başladı.

Aydınlı Grup’un inşaat sektöründeki ilk projesi olan Solarkent’e sundukları danışmanlık hizmetinin reorganizasyon çalışmalarını içerdiğini söyleyen Avrupa PY Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, Haziran ayı itibariyle kurumla çalışmaya başladıklarını açıkladı.

Tüm sorunlar aşılacak

Bu projede ilk adım olarak projenin tamamını tüm yönleriyle masaya yatırdıklarını, artılarını eksilerini çıkarttıklarını ve satışın arttırılmasına yönelik yeni stratejiler belirlediklerini ifade eden Giray, bu strateji doğrultusunda başlatılan çalışmalarla sorun olarak tanımlanabilecek her şeyi ortadan kaldırıp, yeni satış teknikleri oluşturarak Aydınlı Grup’a sunduklarını kaydetti.

En düşük satışlar Ramazan'da

Reorganizasyon faaliyetlerinin konut sektörü satışlarının en düşük gerçekleştiği yaz ayları ve Ramazan ayına denk gelmesine rağmen başarılı sonuçlar aldıklarını vurgulayan Giray, projenin konut alıcılarına sunduğu avantajları şöyle sıraladı:

Bu kampanyayla Solarkent’ten konut alanlar, evlerinin tapusuna sıfır peşinatla kavuşacak. Ev sahipleri yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra yani Mayıs 2011’de ödeyecek. Yani ‘önce taşın, sonra öde, hem de faizsiz öde’ diyoruz. Peşinat ve taksitleri eve taşınınca alan ve ‘0’ faizle 60 ay vade imkanı sunan, çok kısa bir süre sonra da teslim edilecek başka proje yok.