BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.406,32
HABER /  DÜNYA

ZONGULDAK’TA HALUK LEVENT RÜZGARI

Zonguldak’ta sahne alan rock müziği sanatçısı Haluk Levent, üniversitelileri coşturdu. Ünlü şarkıcı, Filistin halkı için de Arapça şarkı söy...

Abone ol

Zonguldak’ta sahne alan rock müziği sanatçısı Haluk Levent, üniversitelileri coşturdu. Ünlü şarkıcı, Filistin halkı için de Arapça şarkı söyledi.
Bülent Ecevit Üniversitesi’nin bu yıl 19.’su düzenlenen Gençlik ve Bilim Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü rock müziği sanatçısı Haluk Levent sahne aldı. Sevilen parçalarını seslendiren ünlü sanatçı, konserinde anlamlı mesajlar verdi. Levent, “Elfida”, “Çemberimde Gül Oya”, “Zifiri” gibi popüler olan parçalarını seslendirirken, Filistin’de yaşananlara dikkat çekti. Filistinliler için şarkısını Arapça söyleyen Haluk Levent, “En melez bir adam olduğum için akan kanın durmasını isteyerek bir şarkı söyleyeceğim. Tabi şarkıyı onların dilinde söyleyeceğim. Belki de anlamayacaksınız. Ama o şarkıyı kalbinizle dinleyeceksiniz” dedi. Levent, şarkısını kavgaların durmasını isteyerek Arapça olarak söyledi.
Seyirciler tarafından sahneye atılan Beşiktaş atkısını eline alan ünlü şarkıcı, “Sizler de sosyal paylaşım siteleri üzerinden beni takip ediyorsunuz. Takip edenler bilir, rock müziği sanatçıları konserlerinde çamaşırlarla, öyle enteresan kıyafetlerle kızlar tarafından taciz edilirler. Bize de konserlerde atkı atarlar. Ya da üzerlerinden çıkarttıkları tişörtleri atarlar” diye konuştu.
Beşiktaş’ın şampiyon olamadığını söyleyen ünlü sanatçı, “Zaten şampiyon olamadık. Bırak da şurada şu atkıyı asalım” dedi.
Gazetecilerin yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Haluk Levent, “Bugün muazzam bir medya var. Merak ettim, acaba polislik işim mi var? Bir yerden tüyo mu aldınız?” dedi. Gazetecilerin “Evlenme teklifi var” demesi üzerine elindeki kağıdı okuyan ünlü sanatçı, Matematik Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet Gümüş’ü sahneye davet etti. Sahneye gelen Gümüş, kız arkadaşı Hilal Ergin’e evlenme teklifi etti. Sahneye gelen Ergin de şaşkınlık içerisinde evlenme teklifini kabul etti.
Sanatçı Haluk Levent, yaklaşık 2.5 saat boyunca üniversite öğrencilerine müzik ziyafeti sundu.