BIST 10.265
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.380,25
HABER /  SPOR

Zico umudunu kesmedi

Zico, Gençlerbirliği maçı öncesi oyuncularından ciddiyet istedi. Şampiyonluktan da umutlu...

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Gençlerbirliği maçı öncesi oyuncularından ciddiyet istedi. Futbolcularıyla konuşan sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Her şey bitmedi, biz işimizi yapıp altı puan almalıyız. Puan kaybedersek, ayağımıza gelecek şampiyonluğu da, Şampiyonlar Ligi’ni de teperiz ki bu affedilmez bir şey olur” dedi.

Önceki gün yapılan çalışmadan sonra oyuncularıyla Samandıra Tesisleri’nde bir toplantı düzenleyen Fenerbahçe çalıştırıcısı, camianın beklentisini yerine getirebilmek için her şeyin kendi ellerinde bulunmadığını, ancak boşvermişliğe de gerek olmadığını bildirdi. Zico, kalan iki maçı mutlaka kazanarak, şampiyonluk şansını sonuna kadar zorlamaları gerektiğini ifade etti, “Şampiyonlar Ligi’nde mutlaka katılmalıyız. Bunun yolu da kalan iki maçı kazanmaktan geçiyor. Olmayacak şey yok, ayağımıza gelen fırsatı tepmek, her şeyi bir kez daha yıkar ki, bu durumun altından kalkamayız. Herkes başını dik tutsun ve iki maça olanca gücüyle asılsın. Sizden bu sezon için son isteğim altı puan almanızdır” dedi.

Öte yandan idmanı Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Anderson ziyaret ederken, sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi. Yöneticiler de tesislere gelerek oyunculara destek verdi.