BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.393,69
HABER /  SPOR

Zico takımını beğendi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Abone ol

Brezilyalı teknik adam, bu akşam ilk kez Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos ile ilgili bir soruya da ''Onun yapabileceklerini biliyoruz. Zamanla takıma alışacak. Tecrübeli bir oyuncu inanıyorum ki, Fenerbahçe taraftarlarına güzel günler yaşatacak'' dedi.

Uğur'a büyük övgü

Ukrayna ekibi karşısında Fenerbahçe'nin tek golünü atan Uğur Boral'a da değinen Zico, ''Uğur Boral, yeni sezon hazırlıklarından bu yana gayet iyi performans sergiliyor. Bu sene bizim için çok yararlı olacak'' derken, duran toplarla ilgili bir soruya, ''Duran topları iyi değerlendirdiğimizi söyleyemeyiz. Bunları yapamıyorsak çalışmak zorundayız. Duran topları en iyi kullanan oyuncumuz Alex bugün oynayamadı. Haftaya bizimle birlikte olacak. Bunu eksikliği çalışarak gidereceğimizi düşünüyorum'' diye yanıt verdi.

Uğur golünü cok beğendi

Uğur Boral ise attığı gol için, ''Önümde seken topa vurdum ve çok güzel gol oldu. Hocamız da sürekli bizim şut atmamızı istiyor. Gol attığım ve uzun bir aradan sonra stadımızda Fenerbahçe taraftarıyla birlikte olduğum için mutluyum. Bugün güzel bir ortam yarattılar. İnşallah, böyle devam eder ve büyük başarılara imza atarız'' diye konuştu.