BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenere taraftar şoku

Fenerbahçe'nin yeni kadrosuyla oynadığı ilk maçta taraftar şoku yaşadı.

Abone ol

Kombine kart sahiplerine ücretsiz olan ve yeni transfer Roberto Carlos'un da ilk kez forma giydiği maça beklenen ilgi olmazken, yaklaşık 15 bin taraftar karşılaşmayı izledi.

Carlos sahada

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yaptığı özel karşılaşmada, yeni transferlerden Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, ilk kez bir maçta sarı-lacivertli formayı giydi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Brezilyalı yıldızı, Shakhtar Donetsk maçında ilk 11'de sahaya sürerken, Roberto Carlos sarı-lacivertli formayı ilk kez Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda giydi. Takımla birlikte ısınmaya çıkan ünlü futbolcu, tüm tribünleri selamlarken, taraftarlardan büyük alkış aldı.

Sevgililer kavuştu

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk ile yaptığı hazırlık maçıyla, 62 gün sonra Kadıköy'de taraftarıyla buluştu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2006-07 sezonunun son maçında 26 Mayıs'ta Ankaragücü ile yaptığı maçı 3-1 kazanan sarı-lacivertliler, 62 gün aradan sonra Kadıköy'de Shakhtar Donetsk takımıyla yaptığı hazırlık maçında yenilenmiş kadrosuyla taraftarının karşısına çıktı.

Yeniler kulübede kaldı

Yeni transferlerden bir tek Roberto Carlos'un ilk 11'de oynadığı maçta, diğer yeni transferler Vederson, Kazım, Ali Bilgin, İlhan Parlak ve Gökhan Gönül yedek soyundu. 

Karşılaşma öncesi iki takımın teknik direktörleri Zico ve Lucescu, birbirleriyle bir süre sohbet ederken, gazetecilere poz verdiler.

Kavgacılar barıştı

Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlıkları sırasında birbirleriyle tartışan futbolcuları, sarı-lacivertli taraftarlar Shakhtar Donetsk maçı öncesi barıştırdı. Taraftarlar önce, ''Uğur-Kezman el ele tribüne'' tezahüratları üzerine iki futbolcu el ele tutuşarak, taraftarları selamladı.

Daha sonra Deniz ve Kazım da taraftarların çağrısına uyarak, tribünlere gitti. Taraftarların''Selçuk-Edu el ele tribüne'' tezahüratlarına rağmen iki futbolcu tribünlere gitmezken, bu sefer taraftarlar ''Selçuk, Edu'yu buraya getir'' diye slogan atmaya başlayınca, Selçuk, Edu'yu çağırarak el ele tribünleri selamladılar.

Necati'ye taraftar vetosu

Öte yandan, sarı-lacivertli taraftarlar, ''Necati Ateş'i istemiyoruz'' diye bağırdılar.