BIST 10.392
DOLAR 32,32
EURO 34,99
ALTIN 2.384,52
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zeytinburnu'nda okullar renklenecek

Zeytinburnu Belediyesi, “Okullarımızı Yeniliyoruz, Geleceğe Gülümseyerek Bakıyoruz” sloganı ile bir çok okulun iç ve dış cephe boyama işlemini gerçekleştirecek.

Abone ol

Zeytinburnu Belediyesi, ilçedeki okulları “Okullarımızı Yeniliyoruz, Geleceğe Gülümseyerek Bakıyoruz” sloganı ile güzelleştirmek için seferber oldu.

‘İç cephe boyama, dış cephelerin projelendirilerek yenilendirilmesi, okullara basketbol potalarının konması, bahçe zeminlerine dünya haritası çizimi, çocuk oyun grubu konulması, kapı,demir korkuluk ve jiletli tel yapılması, ihata duvarlarının yenilenmesi ve okulların bahçelerinin peyzaj düzenlemesi ‘gibi eğitim alanında bir çok hizmete imza atan Zeytinburnu Belediyesi, Reşat Tardu ilköğretim Okulu, Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Lisesi, Dr.Reşit Galip İlköğretim Okulu, Veliefendi İlköğretim Okulu, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ve Adile Mermerci Anadolu Lisesi'nin iç ve dış cephelerinin boyanması işlemine önümüzdeki günlerde start verecek.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,eğitime yapılan yatırımların, geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı ve donanımlı okullarda eğitim görmeleri için göreve geldiğimiz andan itibaren büyük bir gayretle çalışmaktayız. Bütçemizden her yıl önemli bir payı eğitim yatırımları için ayırdık. İstedik ki çocuklarımızın yüzü aydınlık bir geleceğe gülümsesin” şeklinde konuştu.