BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
HABER /  GÜNCEL

Zeybekci'den sert tepki! Cehennemin dibine de gitse...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Der Spiegel dergisi ve Bild gazetesindeki yazılara tepki gösterirken Rusya'nın uyguladığı yasaklarla ilgili de açıklama yaptı.

Abone ol

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci AA'da editör masasına konuk oldu. Zeybekçi Der Spiegel dergisi ve Bild gazetesindeki yazılara tepki gösterdi.

Rusya'nın tarım ürünlerine uyguladığı kısıtlamayla ilgili konuşan Zebekçi şu açıklamalarda bulundu: Hemen hemen önümüzdeki hafta bir görüşme olacak. Takvim nerede ve kimin için uygunsa, nerede olursa olsun, benim için önemli değil, bu anlamda görüşeceğiz. Yasaklarla hiçbir ülke kazanmaz, her iki ülke de kaybeder. Biri az kaybeder, biri çok kaybeder. Yasakların olmadığı bir ortamda her iki ülke kazanır.

CEHENNEMİN DİBİNE DE GİTSE...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Der Spiegel dergisi ve Bild gazetesindeki yazılar ile bakanlara karşı takınılan tutumla ilgili Bu saygısızlığı yapanlarla, bu dergiyle, o gazeteyle, oradaki diplomatik skandala imza atan belediye başkanıyla, polis yetkilisiyle, gümrük kapısındaki yetkilisiyle birebir sonuna kadar takip edeceğiz. Cehennemin dibine kadar gitse bile hukuki ve diplomatik kanalları kullanarak takip edeceğiz.