BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47
HABER /  GÜNCEL

Zekeriya Öz yine şaşkına çevirdi! Bakın kimi retweet etti?

Cemaatçi savcı Zekeriya Öz'ün twitter'dan yaptığı retweetler görenleri şaşına çevirdi.

Abone ol

Gülen cemaat'in Emniyet örgütlenmesine yönelik yapılan operasyonun ardından sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başlayan cemaatçi savcı Zekeriya Öz'ün twitter'dan yaptığı retweetler görenleri şaşına çevirdi.

Eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz, cemaatin hapse attığı isimlerden MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan'ın çok sayıda tweet'ini retweet etti. Alan, Savcı Öz'ün Ergenekon davasında ortaya koyduğu gerekçelerin benzeriyle Balyoz davasından uzun süre cezaevine kalmıştı.

İşte Zekeriya Öz tarafından retweetlenen, Engin Alan'ın o tweetleri;

"4- Bu kararın ilkini Pazar günü vereceğiz. Bu ülke 12'inci Cumhurbaşkanını filan seçmeyecek. Bu ülke, bu seçimle geleceğini tayin edecek.

6- Ya 'devleti de, milleti de, partiyi de, hükümeti de ben yönetirim' diyen bir zatı muhtereme buyur bizi güt demeyeceğiz. Böyle şey olmaz

8- Bunun muhterem böyle yapmıyor ki 'alayınızı yöneteceğim' diyor. Dolayısı ile bir rejim meselesi gündeme gelecek.

10- Oy kullanmamakla bir başka kişiye oy vermek eş değerdir. Bu hafta çok önemli. Sandığa gitmeyen sonucuna katlanır.

11- Bizden olanlardan çok, kafası karışık olanlara, bizi nelerin beklediğini anlatmak ve sandığa gitmelerini ikna etmek gerekir.

13- Yasa ne diyor? 'Silah bırakanlar gelsin' diyor. Kaç Mehmetçiğin kanını döktüğü filan önemli değil.

14- Kimin canını yaktığı önemli değil, 'gel' diyor. Ülkenin bir tarafında devlet yok. Herifler düzeni kurmuş 'adını da koyacağım ben' diyor.

15- Önce 'özerklik' diyor sonra 'Kürdistan' diyecek. Vatan toprağı, hop baklava dilimi gibi gidecek.

17- Elinde silah olan adamla masaya oturursan o silah istedikleri an senin kafana dayanır. Adam silah filan bırakmayız diyor"