BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20
HABER /  GÜNCEL

Zara evli mi eşi kimdir? Şarkıcı Zara evlilikleri boşandığı eşi kimdir?

Buğulu sesi ve farklı yorumuyla sevilen şarkıcı Zara bu akşam Çok Akustık programının konuğu olacak. Son zamanlarda yaptırdığı estetiklerle konuşulan Zara'nın özel hayatı da merak edildi. Asıl adı Neşe Zara Yılmaz olan Zara, aslen Adıyamanlı ve 46 yaşında. İki evlilik yapan Zara'nın boşandığı son eşi Akif Beki olmuştur.

Abone ol

Hayat verdiği buğulu sesiyle sevilen ve ilgiyle takip edilen şarkıcı Zara bu akşam Ercan Saatçi'nin Çok Akustik programına konuk olacak. Şarkılar kadar son günlerde geçirdiği estetik operasyonları ile de konuşulan Zara aslen Adıyamanlı ve 46 yaşında. İki kez evlilik yapan Zara'nın evlilikleri bitti. İlk eşi İskender Ulus olan Zara'nın ikinci eşi ise Akif Beki oldu. Peki Zara'nın çocuğu var mı? 

Zara kimdir: Zara 15 Ocak 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Gerçek adı Neşe Yılmaz'dır. Çocukluğu İstanbul-Üsküdar'da geçti.

Aslen Adıyaman-Kahta'lıdır. Babasının adı Kemal; annesinin adı Hatice'dir. İki tane kardeşi vardır. İlkokulu Sosyal Meskenler ilkokulu'nda, Liseyi Üsküdar Cumhuriyet Lisesinde okudu ve mezun oldu. Yüksek eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Şan Eğitim Bölümünde tamamladı

Sanat hayatı: Çocukluk yıllarında "Neşecik" adı ile sekiz albüm çıkardı. İsmini ise sonradan değiştirip "Neşe Zara Yılmaz" yapmıştır.

Zara, 15 Ocak 1976'da Üsküdar, İstanbul’da doğdu. Asıl adı Neşe Yılmaz’dır Aslen Adıyamanlı olan şarkıcı sahne adıyla çocukluk yıllarında “Neşecik” adı ile sekiz albüm çıkardı.

1991 yılında Milliyet Gazetesi'nin açtığı liseler arası müzik yarışmasında "Türk Halk Müziği Kız Solist" dalında Türkiye birincisi oldu. 1993'te aynı yarışmaya tekrardan girdi ve birinci oldu ikinci kez. 1996 yılında TRT'nin açtığı "Yetişmiş Ses Sanatçısı" sınavına girdi ve kazanarak "TRT Türk Halk Müziği Akitli Ses Sanatçısı" ünvanıyla göreve başladı. 1997 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Yunus Emre Müzikali"nde Yunus Emre'nin sevdiği kız Amber rolüyle ve solist olarak görev aldı.

Konservatuardan önce Türk Sanat Müziği, Batı Müziği tarzlarında amatör olarak birçok konser verdi. 1998 yılında "AVUNTU" adlı ilk albümünü çıkardı. Albüm sayesinde "Yılın Umut Veren Kadın Sanatçısı" ödülünü aldı. 4 yıl üst üste (2000/2001/2002/2003) en iyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Altın Kelebek ödüllerini aldı. 2007 yılında kendine ait müzik şirketi kurdu. Şirketinin ismi ise ; "ZR Müzik" tir. 2009-2011 yılları arası 'Salı Sefası' adlı program sunmuştur. Bu programı Oktay Kaynarca ile sunmuştur ve program iki sene boyunca yayınlanmıştır. Müzik alanı dışında farklı olarak sinema filmlerinde rol almıştır. Bu sinemalar ise şunlardır; 'Eylül Fırtınası ve Deli Yürek-Boomerang Cehennemi' dir.

TRT'de "Zamanı Geldi" isimli programın sunuculuğunu yaptı. 2006 yılının Ramazan ayında ise ATV'de "Tanrı Misafiri" adlı sahur programında ünlü konukların evlerinden canlı olarak yayını gerçekleştirdi ve "Türkünü Söyle" isimli yarışmada jüri üyesi koltuğuna oturdu.

2008 yılında kendi kurduğu ZR Müzik’ten Bahar isimli albümünü piyasaya sundu. 2009 ile 2011 yılları arasında Oktay Kaynarca ile birlikte sundukları Salı Sefası adlı müzik-eğlence programı, tv8 kanalında iki sezon boyunca yayınlandı.

Sanatçı, 2011 yılında Hazine adlı albümünü yine kendi müzik şirketi ZR Müzik’ten piyasaya sürdü.

Zara son olarak 2012 Temmuz ayında Flamenko tarzıyla harmanladığı yeni albümüyle sevenleriyle buluştu. İstanbul Flamenko 5’lisi ile kendi yapım şirketi olan Zr Müzik’ten çıkardığı bu albümde 11 eser bulunuyor. 'Ben Bir Anayım' adlı eserin sözleri Zara’ya ait.