BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Zara coşturdu

Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Zara, konserinin sonuna kadar seyircilere göbek attırdı. <br/>14. Uluslararası Büyükçe...

Abone ol

Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Zara, konserinin sonuna kadar seyircilere göbek attırdı.
14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali her gün dolu dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İlçe genelindeki mahalle meydanlarında da halk konserleri ile dans gösterileri tüm hızıyla sürüyor.

MUHTEŞEM KONSER
Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da sahneye çıkan sevilen sanatçı Zara, gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Alanda yer bulmayan binlerce vatandaş Kültürpark’ta kurulan dev ekranlardan konseri canlı izledi. Sevilen türküleri ile Büyükçekmecelilere unutulmaz bir gece yaşatan Zara, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirerek, “Dışarıda da binlerce vatandaşımızın konseri canlı olarak ekranlardan izlediğini şimdi arkadaşlarım söyledi. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de Zara’ya gecenin anısına hediyeler ve çiçek takdim etti. Zaman zaman türküleriyle tiyatroda bulunanları duygulandıran Zara, gecenin finalini ise hareketli parçalar ile yaptı. Alanda bulunanlar Zara’nın şarkılarıyla adeta kurtlarını döktü.
(İHA)